Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, învingătoare într-un meci fără sare şi piper!

FOTBAL: Chindia, învingătoare într-un meci fără sare şi piper! 

Foto: media.realitatea.ro

Meciul a fost slab din toate punctele de vedere. Nu a avut sare și piper. Nu a avut spectaculozitate și faze multe la cele două porți. Chindia n-a avut răutate și tupeu. Nu a avut vigoare și viteză. A atacat orbește. S-a lovit de propriile limite, s-a văzut din nou că e nepregătită. A avut câteva ocazii în prima parte a meciului prin Popa (12), din nou Popa (14-din centrare excelentă a lui Grigore), Voinea (15-șut de la 19 metri), Pătru (23-din lovitura liberă). Tot Pătru (25) nu a putut fructifica centrarea venită de la C. Dinu. Cea mai mare ocazie de gol a irosit-o Cherchez (43) care a șutat în portarul Manciu, din centrarea venită de la Dobre.

După pauză, târgoviștenii au început crispat. Echipa din Ștefănești a fost mai periculoasă. Iancu (22), din poziție bună, a șutat peste poartă, Luiceanu (55-din centrarea lui Voineag), cu capul, n-a nimerit cadrul porții. Același Luiceanu (57) din situație excelentă nu a putut finaliza.

În această perioadă târgoviștenii nu au fost capabili să ducă jocul spre careul advers. Abia în min. 59 Popa i-a dat ceva emoții lui Manciu. Grigore (64) a avut un moment bun, dar a fost blocat în ultimă instanță de Marinescu. Pe contră, ilfovenii puteau marca prin Șt. Nicolae, dar după un slalom de 30 de metri a șutat peste poarta lui Cristică. Apoi, Voineag (74) din lovitură liberă l-a pus la încercare pe Cristică.

Apostrofați de spectatori, târgoviștenii se aruncă în atac. La o fază ofensivă, după o contră, mingea ajunge la Cherchez (77), care-l dobândește pe portarul Manciu, 1-0.
Până la finalul meciului, CS Ștefănești a alergat după egalare, iar Chindia și-a pus la adăpost avantajul de un gol.

Echipa din vechea Cetate de Sacun a obținut o victorie mare care o mai revigorează. Dar, evoluția târgoviștenilor a lăsat de dorit. Elevii lui Nicu Croitoru au dezvăluit un repertoriu sărac. Par ștorși de forțe și lipsiți de nerv. Au „strălucit” printr-o evoluție mai mult decât modestă.

Chindia Târgoviște – CS Ștefănești 1-0 (0-0)

Stadionul Eugen Popescu, teren moale, timp răcoros, spectatori 150
A marcat Cherchez (min. 77).Șuturi spre poartă 17-7, pe spațiul porții 10-2, cornere 2-4.
Au arbitrat: Bogdan Dumitrache 5,5 (București)-Attila Szabo 7 (Odorheiul Secuiesc) Zoltan Simo 7 (Cristuru Secuiesc)
Observatori FRF: Ionuț Borcan (Ploiești), Constantin Mara (Bușteni)
Cartonașe galbene: Vătavu, Pătru, Anton, Ispas/I. Nicolae, Iancu.

Chindia: Cristică 6,5 – Pătru 6 (cpt), Vătavu 6, Ispas 6, Cornel Dinu 6– Voinea 5,5, Grigore 6,5 (89-Cernea)- R. Dobre (90+1 Roman), Anton 5,5, Cherchez 6 (84-Parghel)- Popa 5,5 (70-Săndulescu).
Reserve neutilizate: Chiș-B. Dinu, Nisipeanu
Antrenor: Nicu Croitoru

Ştefăneşti: Manciu 6,5 – Marinescu 6, Avram 6,5, Voineag,6,5 M. Gheorghe 6 (79-Stănescu), Cazacu 5,5, Luiceanu 6,5, Cristi Dinu 5 (cpt), I. Niculae (84-Spătaru), Iancu, Ş. Niculae 6 (75-D. Stan).
Reserve neutilizate: Tolea-Dumitrache, Rusie
Antrenor: Marian Dună

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*