Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia joacă vineri primul amical al verii

FOTBAL: Chindia joacă vineri primul amical al verii 

chindia

Chindia Târgovişte se pregăteşte pentru primul amical al verii. Vineri, divizionara B dâmboviţeană va întâlni, în Capitală, pe Juventus Bucureşti, formaţie proaspăt promovată în eşalonul al doilea. Conducerea tehnică de lângă Turnul Chindiei îşi propune, în disputa cu bucureştenii, să-i vadă la lucru pe toţi jucătorii aflaţi în probe, dar şi pe cei care au revenit în lot după împrumuturi. De asemenea, după partida cu Juventus, Nicu Croitoru va face publică lista cu jucătorii care vor merge în cantonamentul de la Mogoşoaia.

Cele mai mari şanse de a rămâne pe „Eugen Popescu” le au Pencea (ultima dată la Concordia 2 Chiajna), dar şi Bicher, Rosciugă şi Neacşu, jucători ce au fost împrumutaţi la FC Aninoasa stagiunea precedentă. În ceea ce-l priveşte pe Mardare, jucător venit în probe de la CSM Lugoj, nu a convins staff-ul tehnic roş-albastru şi a fost trimis acasă.

De asemenea, după ce s-a renunţat şi la serviciile ialomiţeanului Bogdan Matei, acesta a ales să meargă la FCM Alexandria, echipă nou-promovată în Liga a 3-a. La noua formaţie îl va avea antrenor pe dâmboviţeanul Romică Ciobanu, iar colegi pe dâmboviţenii Penescu, Mândru şi O. Gheorghe. Matei a evoluat la Chindia două sezoane, bifând cu târgoviştenii promovarea în Liga a 3-a şi un loc pe podiumul Ligii a 2-a.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*