Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, la un pas de podium în B2!

FOTBAL: Chindia, la un pas de podium în B2! 

chindia

Chindia Târgovişte a ajuns la un pas de podiumul seriei B2 după ce a terminat la egalitate meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea (1-1), disputat în deplasare, în etapa a 4-a a campionatului. La capătul remizei înregistrate în „Zăvoi”, gruparea dâmboviţeană a urcat pe locul 4 în clasament, aflându-se la egalitate de puncte (7) cu ocupanta locului 3, CS Mioveni, şi la o distanţă de doar trei lungimi de liderul, FCM Baia Mare.

Roş-albaştrii au trecut cu bine testul de maturitate de care vorbea antrenorul Nicu Croitoru înaintea jocului şi în a doua deplasare a sezonului au obţinut un rezultat mai mult decât bun. Împotriva lui CSM, Chindia şi-a asigurat punctul pe final de meci, în urma reuşitei semnate de Vătavu (88), printr-o lovitură de cap, la capătul unui corner. Pentru a pleca neînvinsă de la Vâlcea, echipa târgovişteană a tras din greu, până a anulat golul de generic înscris de Firţulescu, aproape de finalul primei ore de joc.

În debutul întâlnirii, Cherchez a avut şansa deschiderii scorului, dar portarul gazdelor, Fildan s-a remarcat din plin, respingând în ultimul moment şutul atacantului târgoviştean. Pentru gazde, câteva ocazii importante de gol au fost irosite de Al. Voinea, Firţulescu şi O. Vasile. Mai mult de atât, pe final de meci, Chindia a fost ocrotită de Zeiţa Fortuna, iar arbitrul Popa nu a cordat o lovitură de pedeapsă la căderea în careu al lui Al. Voinea în careu, în urma unei împingeri al lui Vătavu.

După rezultatul de egalitate bifat în „Zăvoi”, fotbaliştii Chindiei au ajuns la al treilea meci fără înfrângere în campionat şi aşteaptă cu moralul ridicat disputa cu FC Braşov, de pe teren propriu, de săptămâna viitoare.

CSM Râmnicu Vâlcea – Chindia Târgovişte 1-1 (0-0)

Marcatori: Firţulescu (57)/ Vătavu (88).

CSM: Fildan – Samson (72 Tomozei), Pârvulescu, Cucui, Tomozei – I. Stoica, Pisacnu – O. Vasile, Firţulescu (70 B. Geantă), Georgescu – Al. Voinea (80 Iordache). Antrenor: Alexandru Pelici

Chindia: Meilă – Martac, Ispas (70 B. Matei), Vătavu, C. Dinu – Cruceru, Aug. Voinea, Anton, C. Stoica (66 Neniţă) – Cherchez (75 Ene), Popa. Antrenor: Nicu Croitoru

Au arbitrat: Sergiu Popa (Aiud) – Ionuţ Bobe (Videle), Ionuţ Babadag (Alexandria). Rezervă: Alina Ionela Peşa (Craiova). Observatori FRF: Fevronia Ion (Craiova), Sorin Cojocaru (Bucureşti).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*