Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia merge doar pe cartea victoriei în meciul cu CS Mioveni

FOTBAL: Chindia merge doar pe cartea victoriei în meciul cu CS Mioveni 

chindia

Chindia se pregăteşte să susţină o nouă dispută de „foc” în campionat. Sâmbătă (ora 11:00), pe teren propriu, echipa lui Nicu Croitoru primeşte vizita lui CS Mioveni, într-un meci în care târgoviştenii exclud orice pas greşit. Înfrângerile suferite în ultimele două etape îi duc pe roş-albaştrii să se gândească doar la victorie în disputa cu argeşenii, pentru a putea rămâne pe locurile de play-off.

În schimb, bifarea unui alt rezultat cu vecina de clasament îi va împinge pe dâmboviţeni, cel mai probabil, să coboare în zona de play-out. Înaintea duelului cu ocupanta locului 5, oficialii de lângă Turn nu concep ca Pătru et comp. să piardă vreun punct în acest joc.

„Ne aşteaptă un meci deosebit de greu cu Mioveni. Chiar dacă traversăm o perioadă mai grea şi întâmpinăm unele accidentări, avem speranţe mari că putem obţine un rezultat bun ce ne poate aduce cele trei puncte. Pentru noi, tot ce contează în acest joc este doar victoria”, a declarat preşedintele Marcel Ghergu, completat de antrenorul Nicu Croitoru.

„Va fi un joc dificil. Suntem încrezători că putem depăşi aceste rezultate negative din ultima perioadă. Indiferent de cât de greu va fi jocul sperăm să câştigăm. Trebuie să obţinem toate punctele pentru a rămâne în primele şase locuri”.

Până la startul jocului, Chindia speră să-l recupereze în totalitate pe Vătavu, fundaş ce a întâmpinat o accidentare dură, care l-a ţinut departe de gazon în ultima perioadă. În meciul tur, Chindia a obţinut toate punctele la Mioveni, după ce şi-a asigurat o victorie cu scorul de 3-2. Mai mult de atât, împotriva argeşenilor a început revirimentul târgoviştenilor, după un debut ratat de sezon, când înregistrase tot două înfrângeri, cu CS Păuleşti (în Cupă) şi U. Cluj (în campionat).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*