Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia merge la Baia Mare cu gândul doar la victorie

FOTBAL: Chindia merge la Baia Mare cu gândul doar la victorie 

ghergu - croitoru

Chindia Târgovişte a ajuns la ultimul meci din play-off-ul Ligii a 2-a. Mâine, de la ora 11:00, în deplasare, formaţia dâmboviţeană va înfrunta pe FCM Baia Mare, într-o partidă în care vizează cucerirea tuturor punctelor puse în joc. Angrenată în lupta pentru promovare, echipa lui Croitoru va juca pe viaţă şi pe moarte pentru ultimul succes din campionat, dar în acelaşi timp speră ca una dintre contracandidate la urcarea în Liga I să facă un pas greşit.

Pentru a fi sigură că poate termina în primele două locuri din B2 la final, Chindia este nevoită să învingă la Baia Mare, iar Gaz Metan Mediaş să piardă cu Mioveni sau UTA să obţină maximum un punct din confruntarea cu Braşov. Conducerea tehnică de pe „Eugen Popescu” este încrezătoare că roş-albaştri pot obţine un rezultat pozitiv în nordul ţării, aşa cum au făcut-o în majoritatea disputelor din play-off.

„Este un joc cu emoţii în teren, dar şi la marginea acestuia. Am ajuns la finalul unui campionat extrem de disputat şi peste aşteptările tuturor. Un campionat în care evoluţia echipei noastre a fost una pozitivă. Ne aflăm într-un moment de cumpănă, în care e posibil orice: să promovăm direct, să terminăm pe locul 3 sau să mergem la baraj. Va fi un meci dificil. Sperăm să avem parte de o evoluţie bună pentru a obţine toate punctele la final. Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru şi după vom vedea ce se întâmplă în alte meciuri. Important este ca noi să învingem şi apoi una dintre contracandidatele noastre să facă un pas greşit. Orice se va întâmpla, echipa noastră a avut parte de un sezon peste aşteptări”, a spus Nicu Croitoru, antrenorul principal al Chindiei.

Pentru meciul de la Baia Mare, formaţia dâmboviţeană afişează mai multe probleme de lot. Din cauza accidentărilor, Chindia nu poate conta pe Stoica, Nisipeanu, Voinea şi B. Matei. O parte dintre aceştia vor fi substituţi în lotul de 18 de Vârtej şi Ioniţă, jucători luaţi de la grupele de juniori. În această săptămână, formaţia târgovişteană a primit din partea FRF licenţa pentru Liga I.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*