Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia mizează pe 24 de jucători în cantonament

FOTBAL: Chindia mizează pe 24 de jucători în cantonament 

Foto: Liga2.ro

Chindia Târgovişte a început să-şi pună la punct ultimele detalii cu privire la cantonamentul centralizat, ce va fi desfăşurat la Campusul Universitar Valahia, în perioada 29 ianuarie – 7 februarie. Conducătorii clubului au decis ca divizionara C dâmboviţeană să mizeze pe un lot numeros de jucători, atâta timp cât returul campionatului se anunţă unul de „foc”. Aceştia au hotărât ca echipa antrenată de Nicu Croitoru şi Vasile Bârdeş să cuprindă numai puţin de 24 de fotbalişti, dintre care patru vor fi juniori.

În stagiul de pregătire centralizată se vor regăsi şi jucătorii care au venit în probe în această iarnă şi au ajuns foarte aproape de transferul pe „Eugen Popescu”.

„Şeran, A. Ilie şi B. Matei sunt în proporţie mare fotbaliştii noştri. Cu siguranţă o să meargă şi ei în cantonamentul centralizat, din care vor mai face parte alţi 21 de componenţi. Momentan nu pot să dau numele tuturor jucătorilor pentru că e posibil să mai apară câteva schimbări”, ne-a precizat preşedintele Chindiei, Marcel Ghergu.

Componenţa lotului roş-albastru va fi definitivată de conducerea tehnică miercuri, cu o zi înainte de intrarea în cantonament. La sfârşitul săptămânii trecute, Chindia a terminat în genunchi primul meci amical, după ce a fost învinsă de Viitorul Constanţa, cu scorul de 6-2. Următorul test de verificare pentru elevii lui Croitoru va fi pe 10 februarie, împotriva lui Dinamo 2 Bucureşti, pe stadionul din Pantelimon.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*