Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia nu poate miza pe serviciile căpitanului obişnuit în prima deplasare

FOTBAL: Chindia nu poate miza pe serviciile căpitanului obişnuit în prima deplasare 

chindia

Deplasarea de la Mioveni se afişează ca fiind una infernală pentru Chindia Târgovişte. Nou-promovata dâmboviţeană este obligată să facă un meci mare pentru a obţine un rezultat pozitiv pe terenul echipei care vizează promovarea în Liga I la finalul sezonului. În disputa cu argeşenii, formaţia târgovişteană nu poate conta pe cea mai bună formulă de echipă deoarece va fi văduvită de prezenţa lui Pătru pe teren. Căpitanul obişnuit al roş-albaştrilor este nevoit să vadă jocul de la Mioveni din tribune după ce a fost eliminat în disputa cu U. Cluj, la capătul „achiziţionării” a două cartonaşe galbene. Cel mai probabil, locul său în primul „11” va fi luat de Martac, jucător transferat în pauza de vară.

Marele examen al antrenorilor de lângă Turn

Meciul cu CS Mioveni oferă mari dureri de cap şi staff-ului tehnic de pe „Eugen Popescu”. Antrenorii Chindiei sunt forţaţi să găsească cele mai bune soluţii în formula de start, astfel încât echipa să opună o rezistenţă pe măsură adversarului. În schimb, dacă se va înregistra un nou rezultat negativ, atunci soarta lui Nicu Croitoru şi Vasile Bârdeş se va îngreuna mai mult ca niciodată, chiar dacă preşedintele Ghergu a afirmat că aceştia nu se află în pericol de demitere indiferent de rezultat.

Meciul dintre CS Mioveni şi Chindia are loc în această după-amiază, de la ora 19:00, pe stadionul „Orăşenesc”, la lumina reflectoarelor. Arbitrii jocului vor fi Horia Mladinovici (Bucureşti) – Alexandru Mihăilă (Rm. Vâlcea) şi Marian Truţă (Sirineasa – VL), iar observatori Fevronia Ion (Craiova) şi George Bădescu (Bucureşti).

Echipe probabile

CS Mioveni: Popescu – Torişte, Calvin, B. Stoica, E. Stoica – Honciu (Marinescu), Răuţă – Mazilu, Năstăsie, Ayza – Buhăescu. Antrenor: Claudiu Niculescu

Chindia: Gârlea – Martac, Vătavu, Isapas, C. Dinu – Anton, Voinea – Neniţă, Cherchez, C. Stoica – L. Mihai (Ene). Antrenor: Nicu Croitoru.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*