Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia nu se gândeşte la promovare, dar vizează să încheie anul pe podium

FOTBAL: Chindia nu se gândeşte la promovare, dar vizează să încheie anul pe podium 

chindia targoviste

Chindia Târgovişte are parte de un sezon foarte bun în Liga a 2-a. Rezultatele înregistrate de roş-albaştrii în primele opt runde ale sezonului duc echipa lui Nicu Croitoru să fie una dintre cele mai puternice formaţii din competiţie. Cu cinci etape înainte de finalizarea turului de sezon regulat, divizionara B dâmboviţeană se află pe locul al treilea în seria B2 şi păstrează şanse mari de a încheia anul pe podium.

Urcarea târgoviştenilor pe treapta a treia a clasamentului, cu 14 puncte acumulate, se evidenţia după succesul cu Metalul Reşiţa (1-0), obţinut în deplasare. Pentru a-şi consolida şi mai bine locul de pe podium, Chindia vizează să obţină maximum de puncte din următoarele două meciuri, cu FC Bihor şi Şoimii Pâncota, ce vor fi susţinute lângă Turnul Chindiei.

Cristian Bălaşa - director sportiv Chindia Târgovişte (în alb)

Cristian Bălaşa – director sportiv Chindia Târgovişte (în alb)

Cum echipa se prezintă bine în actuala stagiune, oficialii clubului consideră că Pătru et comp. pot finaliza anul pe o poziţie fruntaşă.

„Nu ne gândim la promovare, dar vizăm să terminăm pe podium la sfârşitul anului. Echipa arată bine şi suntem încrezători că putem contabiliza rezultate bune şi în următoarea perioadă. Important este să acumulăm toate punctele cu Bihor şi Pâncota, astfel încât să arătăm că formăm o echipă redutabilă şi pe teren propriu şi nu doar în deplasare”, a subliniat Cristian Bălaşa, directorul sportiv al clubului târgoviştean.

Înainte de disputarea etapei a noua, Chindia se poziţionează pe locul 3, cu patru victorii, două remize şi două înfrângeri înregistrate în meciurile susţinute în acest sezon.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*