Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, obligată să câştige la Bradu

FOTBAL: Chindia, obligată să câştige la Bradu 

chindia

Divizionarele C dâmboviţene sunt decise să acumuleze cât mai multe puncte în etapa a 16-a a Ligii a 3-a. După înfrângerea neaşteptată cu CS Afumaţi (0-1), Chindia Târgovişte este obligată să câştige cu orice preţ duelul de mâine (ora 15:00), cu Atletic Bradu. În deplasarea cu argeşenii, roş-albaştrii trebuie să evite orice pas greşit pentru a nu-şi periclita şi mai mult şansele de promovare în eşalonul secund. Încrezători într-un succes al elevilor lui Nicu Croitoru, pe terenul sintetic din Bradu, sunt şi oficialii de lângă Turnul Chindiei.

„Chiar dacă ne aşteaptă un meci foarte greu cu Atletic, noi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a-l câştiga. Mergem la Bradu să învingem. Trebuie să batem pe Atletic pentru a recupera punctele pierdute cu Afumaţi”, ne-a declarat preşedintele Chindiei, Marcel Ghergu.

La Bradu, o victorie este esenţială şi pentru Nicu Croitoru, antrenor ce stă cu sabia lui Damocles deasupra capului. O eventuală înfrângere suferită de dâmboviţeni cu Atletic l-ar duce pe tehnicianul târgoviştean să aibă zilele numărate la Chindia.

Titu ţinteşte victoria cu FCM

Seria C3 ne propune sâmbătă (ora 15.00) o nouă confruntare 100% dâmboviţeană: FCM Târgovişte – Urban Titu. În disputa de la Şotânga, ambele formaţii vizează cele trei puncte puse în joc. Dacă Municipalul ţinteşte victoria pentru a scăpa de zona „nisipurilor” mişcătoare, Titu vrea toată zestrea de puncte pentru a se apropia şi mai mult de podiumul seriei. FCM porneşte cu moralul scăzut înfruntarea cu Urban, după ce în primele două etape ale returului a acumulat doar un punct, la capătul meciurilor cu Astra 2 Giurgiu (1-2) şi FC Podari (1-1).

În schimb, Titu păstrează şanse destul de mari de a-şi asigura un nou succes în partea secundă a campionatului, după ce runda trecută a ieşit victorioasă în deplasarea de la Podari. Cum moralul lui Ivaşcu et comp. este destul de ridicat, Titu este pregătită să obţină o nouă victorie, dar în acelaşi timp să scape şi de „complexul FCM”, pe care l-a arătat în ultimele meciuri susţinute împotriva echipei finanţate de Ghiorghi Zotic.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*