Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, peste FC Voluntari într-un meci amical

FOTBAL: Chindia, peste FC Voluntari într-un meci amical 

chindia

Chindia Târgovişte pare a nu resimţi pauza forţată din campionat de la sfârşitul săptămânii. Sâmbătă, în etapa a 20-a a eşalonului secund, roş-albaştrii ar fi trebuit să întâlnească pe FC Caransebeş, dar gruparea „gugulană” s-a retras în iarnă din competiţie. Pentru a acoperi golul din campionat, Chindia şi-a programat în această săptămână nu mai puţin de trei amicale. În primele două, împotriva lui FC Aninoasa şi FC Voluntari, echipa lui Nicu Croitoru a ieşit de fiecare dată victorioasă, cu scorul de 1-0. În ultimul, mâine, de la ora 15:00, dâmboviţenii vor întâlni, în deplasare, pe Academica Clinceni.

Marcatorii Chindiei în cele două jocuri au fost Neguţ cu Aninoasa şi Vătavu cu Voluntari. În partida cu divizionara A, Vătavu a marcat la intrarea în ultimul sfert de oră al meciului. Potrivit lui Cristian Bălaşa, directorul sportiv al clubului, în disputa de la Voluntari, Chindia s-a ridicat la nivelul echipei antrenate de Ionel Ganea.

„Am avut parte de o evoluţie bună care a pus la respect adversarul. Jocul bun ne-a împins să obţinem victoria. La echipa adversă au evoluat mai mulţi jucători care evoluează meci de meci în Liga I”.

FC Voluntari – Chindia Târgovişte 0-1 (0-0)

Voluntari: Balauru – Alcenat, Rădoi, Maftei, Mitache – Novac, Grigore – Enceanu, Todoran, Chitoşcă – Bălan. Au mai jucat: Calancea, Spahija, Călinţaru, Voduţ, Vâlceanu, Pancu, Monokana. Antrenor: Ionel Ganea.

Chindia: Meilă – Pătru, Vătavu, B. Dinu, Martac – Nisipeanu, Honciu, B. Vasile, Stoica – Popa, Cherchez. Au mai intrat: Gârlea, Aioani – C. Dinu, Ispas, Parghel, L. Mihai, Neniţă, Neguţ, Grigore. Antrenor: Nicu Croitoru.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*