Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, prima echipă promovată în Liga a 2-a

FOTBAL: Chindia, prima echipă promovată în Liga a 2-a 

chindia 1

Chindia Târgovişte a ajuns echipa momentului în Liga a 3-a. Gruparea dâmboviţeană a reuşit să fie prima echipă promovată matematic în eşalonul secund, după ce şi-a dovedit din plin superioritatea în seria C3. Remarcabila performanţă a fost realizată cu două etape înainte de finalul sezonului, în urma frumoasei victorii de la Câmpulung Muscel (2-1) şi a pasului greşit făcut de CS Afumaţi, în partida cu Sporting Roşiori.

Până la succesul care a urcat, din nou, Târgoviştea în Liga a 2-a, roş-albaştrii au tras din greu împotriva fiecărui adversar pentru a atinge cele mai bune rezultate. Trupa lui Nicu Croitoru a mers în retur aproape perfect, după ce a înregistrat zece victorii şi doar o înfrângere, iar în prima parte a sezonului a contabilizat opt victorii, două rezultate de egalitate şi trei eşecuri. Într-o bătălie accerbă cu Afumaţi, pentru ocuparea primului loc în serie, Chindia a fost net superioară formaţiei ilfovene.

Alte echipe din Liga a 3-a care îşi doresc să calce pe urmele Chindiei în acest sezon şi de accede în eşalonul secund sunt: Ştiinţa Miroslava (49 p), Bucovina Pojorâta (45 p) – ambele din seria C1, Dunărea Călăraşi (56 p), Juventus Bucureşti (53 p) – din seria C2, UTA Bătrâna Doamnă (52 p), Nuova Mama Mia Bicicherecu Mic (48), Naţional Sebiş (47 p) – din seria C4, FC Municipal Baia Mare (54 p) şi Metalurgistul Cugir (49) – din seria C5.

Cum şi-a asigurat prezenţa în Liga a 2-a sezonul viitor, Chindia va evolua în meciurile cu FCM Târgovişte şi FC Podari, din ultimele două etape ale campionatului, doar pentru palmares.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*