Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 27, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, răpusă de Luceafărul Oradea din prima repriză

FOTBAL: Chindia, răpusă de Luceafărul Oradea din prima repriză 

chindia

Chindia Târgoviște nu-și mai găsește cadența în campionat în meciurile din deplasare. După eșecul cu FC Brașov (0-2), astăzi, dâmbovițenii au cedat în fața Luceafărului Oradea, cu același scor. Defensiva fragedă al lui Nicu Croitoru a fost spartă rapid de bihoreni. Scurgerea primului sfert de oră al întâlnirii a dus gazdele să prindă viteză maximă, iar fundașul Bogdan Dinu să fie un simplu jalon în fața jucătorilor bihoreni.

În minutul 17, Moga a deschis scorul la capătul unui corner, iar peste alte două minute, Arnăutu a stabilit scorul final, marcând din 10-12 metri, după ce a scăpat singur cu Aioani. Bogdan Dinu a fost cel care a greșit flagrant la ambele reușite ale orădenilor. Înlocuirea fotbalistului morenar cu Martac, nu a schimbat în nici un fel soarta meciului de la Sânmartin. Înfrângerea ar fi putut deveni una și mai dureroasă pentru Chindia în actul secund, dar șuturile lui Roșu și Țegle s-au oprit în bară.

Într-un meci în care istoria s-a scris în primele 20 de minute, Chindia și-a creat puține ocazii de poartă, iar autorii lor au fost Cherchez (4), Neguț (49) și L. Mihai (53). Croitoru l-a aruncat în luptă împotriva bihorenilor și pe Anton, jucător revenit de la muncă din Anglia. Acesta i-a luat locul lui Neagoe, în ultima jumătate de oră a întâlnirii, când gazdele se pregăteau încet și sigur de câștigarea tuturor punctelor.

Eșecul de la Oradea a dus Chindia să rămână în continuare în afara podiumului, dar și cu speranțe mici de a-l mai prinde, dacă vor mai avea parte de asemenea comportări în campionat. Pentru a rămâne în plutonul primelor patru echipe din campionat, Chindia va fi nevoită să câștige duelul cu CS Afumați, de peste o săptămână. Altfel, apele se vor învolbura mai mult ca niciodată lângă Turn, în actualul sezon!

Luceafărul Oradea – Chindia Târgoviște 2-0 (2-0)

Marcatori: Moga (17), Arnăutu (19).
Luceafărul: E. Pap – Balea, Moga, F. Ilie, Ban – Țegle, Hlinca (89 Sorian) – Roșu (74 Balla), Feher, Lukacs (82 Bedea) – Arnăutu. Antrenor: Erik Lincar.
Chindia: Aioani – Pătru, B. Dinu (30 Martac), Vătavu, C. Dinu – Neagoe (60 Anton) L. Mihai, Honciu, Roșciugă (85 Parghel)– Neguț, Cherchez. Antrenor: Nicu Croitoru.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*