Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 2, 2023
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, remiză cu SCM Pitești în cel de-al patrulea test de verificare

FOTBAL: Chindia, remiză cu SCM Pitești în cel de-al patrulea test de verificare 

foto chindia - pitesti

Chindia Târgoviște nu a mai găsit gustul victoriei în cel de-al patrulea amical al iernii. Pe stadionul din Bradu, într-o nouă partidă de verificare, gruparea dâmbovițeană a remizat, 1-1, cu SCM Pitești, liderul seriei C3, din cadrul Ligii a 3-a.

Târgoviștenii au deschis scorul în disputa cu echipa lui Nicolae Dică prin Honciu (31), dintr-un penalty obținut de Neguț, jucător faultat de Anghelina, în suprafața de pedeapsă. SCM a restabilit egalitatea pe tabelă cu două minute înainte de ultimul fluier al arbitrului, prin Deaconescu, în urma unei lovituri de colț.

După reușita cu Pitești, Honciu a ajuns la cota 4 pentru Chindia, în meciurile amicale, după ce a mai marcat în partidele cu CS Balotești și CS Mioveni (2). Un alt jucător care a mai reușit să înscrie în testele de verificare pentru Chindia a fost Neguț. Tânărul atacant a reușit să-și treacă în cont o “dublă” în partida cu Flacăra Moreni, adjudecată de târgovișteni cu 2-0.

Ultimii adversari ai Chindiei în amicale vor fi Metaloglobus București (18 februarie) și Juventus București (25 februarie). Pe de altă parte, după partida cu Balotești, Chindia a renunțat la Iulian Manea, portar venit în probe de la CS Popești Leordeni.

SCM Pitești – Chindia Târgoviște 1-1 (0-1)

Marcatori: Deaconescu (88)/ Honciu (31-pen)

SCM: Udeanu – Șandru, Deaconescu, Cotigă, Anghelina – Panait, Oancea, Grecu, Căpățână – Năstasie, Albu. Au mai jucat: Șerbănică, C. Stoica, Barbu. Antrenor: Nicolae Dică.

Chindia: Aioani – C. Dinu, Vătavu, Ispas, Dumitrașcu – Bloțu, L. Mihai, Honciu, Nisipeanu – Cherchez, Neguț. Au mai jucat: Meilă – Martac, Parghel, Șerban, Ioniță, Pencea. Antrenor: Nicu Croitoru.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*