Știri, Muntenia-Sud, România|luni, august 10, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia şi-a diminuat şansele de promovare după eşecul de la Arad

FOTBAL: Chindia şi-a diminuat şansele de promovare după eşecul de la Arad 

chindia

Penultima deplasare a campionatului a fost una tristă pentru Chindia Târgovişte. Gruparea dâmboviţeană nu a mai repetat evoluţiile din ultimele meciuri şi a cedat în faţa arădenilor de la UTA cu 1-3. Pe stadionul „Motorul” din vestul ţării, trupa lui Croitoru a început jocul foarte bine, dar după ultimul fluier l-a terminat în genunchi.

Eşecul de la Arad a picat destul de rău pentru Chindia. Aceasta şi-a diminuat considerabil şansele la promovare cu două etape înainte de finalizarea campionatului. Startul partidei a lăsat impresia că târgoviştenii sunt stăpâni pe sine şi că pot continua şirul victoriilor. După ocaziile irosite de Chindriş, Man şi Burlă, Chindia a preluat conducerea pe tabelă prin Cherchez, cu ajutorul barei, pe assist-ul lui Honciu (18). Reuşita dâmboviţenilor a dus-o pe UTA să iasă la joc şi să încline tot mai mult terenul. Cu zece minute înainte de încheierea reprizei, arădenii au restabilit egalitatea prin Man, care a înscris printr-o lovitură de cap, din apropierea careului mic, de lângă B. Dinu.

La reluare, Chindia nu şi-a găsit cadenţa, iar UTA a asaltat şi mai mult poarta târgovişteană. Calvarul roş-albaştrilor pe malul Mureşului a început după ce Cherchez a lovit transversala la capătul unui şut din zece metri. La intrarea în ultima jumătate de oră a întâlnirii, gazdele au lovit din nou, prin Copil, care a prins un vole de senzaţie aproape de vinclu. Toate speranţele Chindiei de a mai pleca măcar cu un punct de la Arad s-au spulberat în minutul 77, când Rus a ridicat scorul la 3-1, iar cu un minut mai devreme, Neguţ a irosit şansa egalării, din faţa lui Miron. Pe final de joc, Chindia şi-a mai creat câteva ocazii prin Cherchez, dar tabela a rămas nemodificată, spre disperarea miilor de microbişti târgovişteni şi dâmboviţeni aflaţi în faţa televizoarelor.

La capătul înfrângerii de astăzi, Chindia a căzut pe 3 în clasament, în spatele formaţiilor din Arad şi Mediaş, principalele contracandidate la promovare. În ultimele două etape din acest campionat, dâmboviţenii vor mai întâlni, acasă, pe FC Braşov (duminică, ora 11:30) şi pe FCM Baia Mare, în deplasare.

UTA Arad – Chindia Târgovişte 3-1 (1-1)

Marcatori: Man (35), Copil (60), Rus (77)/ Cherchez (18).

UTA: Miron – Polgar, Manea, Botiş, Burlă – Strătilă (55 Hlistei), Chindriş, Tănase, Copil (78 Roman)– Curtuiuş (69 Rus), Man. Antrenor: Ronald Nagy.

Chindia: Meilă (75 Aioani) – C. Dinu, Vătavu, B. Dinu, Martac – Neniţă (75 B. Vasile), Honciu, L. Mihai, Nisipeanu – Cherchez, Neguţ (85 Grigore). Antrenor: Nicu Croitoru.

Stadion: „Motorul” (Arad). Spectatori: 1700.

Au arbitrat: Iulian Dima – Valentin Avram, Andrei Constantinescu (toţi din Bucureşti). Observatori FRF: Ioan Onicaş (Zalău) şi Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin).

Cartonaşe galbene: Chindriş (26), Man (65), Tănase (79), Burlă (84), Hlistei (90+2)/ Cherchez (24), C. Dinu (28), B. Vasile (75), Grigore (85).

Ionuţ Parghel

Răspuns la FOTBAL: Chindia şi-a diminuat şansele de promovare după eşecul de la Arad

  1. dinut

    FARA BANI MULTI SI JUCATORI DE VALOARE ,,, TOTUL ESTE IN ZADAR !!!

     

Adaugă un Comentariu

*