Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia şi-a asigurat o nouă victorie în amicale

FOTBAL: Chindia şi-a asigurat o nouă victorie în amicale 

chindia targoviste

Chindia Târgovişte continuă să meargă din victorie în victorie în amicalele iernii. Gruparea de lângă Turn a bifat al treilea succes consecutiv, după ce, astăzi, a învins pe Atletic Bradu, cu scorul de 4-3 (2-0). Pe terenul sintetic al colegei de serie, roş-albaştrii au oferit un nou festival de goluri, aşa cum s-a văzut şi în partidele cu Flacăra Moreni (5-0) şi Dinamo 2 Bucureşti (4-3).

Reuşitele Chindiei în disputa cu argeşenii au aparţinut lui Cherchez, Popa, Voinea şi Pătru, ultimul reuşind să marcheze de la punctul cu var. La fel ca în ultimele două meciuri, Cherchez şi-a făcut încă o dată simţită prezenţa în atacul Chindiei, realizând un nou gol. După reuşita cu Atletic, deţinătorul tricoului cu numărul 13 a ajuns la cota 7 în meciurile de pregătire.

Împotriva echipei din Bradu, Nicu Croitoru a aruncat în luptă un „11” alcătuit din Cristică – B. Dinu, Ispas, Vătavu, Cernea – Dobre, Voinea, Penescu, A. Ilie – Cherchez, Popa, iar în actul secund a mai apelat la Chiş – Pătru, B. Matei, C. Dinu, Grigore, Parghel, Daia şi Nisipeanu.

Teoretic, următorul amical pentru Chindia ar trebui să fie sâmbătă, împotriva lui CS Mioveni, dar acesta ar putea să nu mai aibă loc din cauza anumitor probleme întâmpinate de divizionara B argeşeană.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*