Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia și FCM Târgoviște au motive de bucurie

FOTBAL: Chindia și FCM Târgoviște au motive de bucurie 

Foto: tmpress.ro

Suporterii și conducătorii Chindiei au toate motivele să fie fericiți. Echipa mare care activează în C3 a învins acasă, pe stadionul Eugen Popescu, pe Urban Titu, cu scorul de 2-0 (Popa 70 și Cherchez 85), iar ambele echipe de juniori, din elită, au câștigat, în deplasare, în etapa inaugurală a campionatului național, seria a 3-a. Juniorii A (antrenor Costel Badea) au învins cu 3-1 (Papasimonidis și Ghinea 2), iar juniorii B (antrenor Romică Ciobanu) au învins cu 2-0 (Matei și Oprescu) pe CSȘ Târgoviște. Ambele meciuri s-audisputat în deplasare, la Nucet. În runda următoare, puștii de la Chindia joacă acasă (la Nucet), cu Fortuna Poiana Câmpina.

Motive de satisfacție au și cei care îndrăgesc pe FCM Târgoviște. Echipa din liga a 3-a a învins cu 1-0 (Mihăilă), în deplasare, pe FC Podari. Tot în prima rundă, satelitul FCM-ului a trecut cu 4-2, de Petrolul Iedera.

În etapa a 2-a, din liga a 3-a, seria a 3-a, Chindia joacă în deplasare cu FC Afumați, iar FCM evoluează la Șotânga, cu Astra II Giurgiu. A treia echipa dambovițeană, Urban Titu joacă pe teren propriu (stadionul Orășenesc) cu FC Podari. Meciurile încep de la ora 17:00.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*