Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte, răpusă de codaşa CS Baloteşti!

FOTBAL: Chindia Târgovişte, răpusă de codaşa CS Baloteşti! 

chindia

Dezamăgire totală pentru Chindia Târgoviște la final de 2016. Divizionara B dâmbovițeană a încheiat la pământ ultima reprezenție a anului, după ce a fost învinsă, cu 2-3, de CS Balotești, una dintre codașele Ligii a 2-a. Pe un teren unde se putea obține un rezultat favorabil, Chindia a dezamăgit în totalitate, iar jucătorii și conducerea tehnică s-au făcut de tot râsul, atâta timp cât asociații și-au făcut pe deplin datoria.

Începutul promițător de meci al Chindiei a reprezentat doar o simplă aparență la Balotești. Șutul în tranversală al lui Cherchez au trezit gazdele din vrie, iar apoi Claudiu Herea a deschis scorul pentru formația lui Cornel Nica (26). Pe final de repriză, ilfovenii și-au mai arătat o dată superioritatea, majorând scorul, prin Răuță (42), în urma unei “înțepături” a mingii din trei-patru metri.

Chindia a arătat o nouă față în prima jumătate a mitanului secund, iar într-un decurs de zece minute a restabilit egalitatea prin L. Mihai (51) și Martac (61). Bucuria restabilirii echilibrului pe tabelă a durat puțin pentru târgovișteni, pentru că Herea și-a arătat din nou calitățile de “tunar”. Cu 26 de minute înainte de ultimul fluier al arbitrului, mijlocașul Baloteștiului a realizat “dubla”, dar în același timp și scorul final al partidei.

Eșecul neașteptat suferit pe terenul ilfovenilor a provocat o nouă avalanșă de nori negri lângă Turnul Chindiei, iar antrenorul Nicu Croitoru se află foarte aproape de a fi demis de la cârma echipei. De asemenea, tehnicianul a plecat la finalul meciului direct în autocar, fără să mai intre la vestiare, pentru a vorbi cu jucătorii.

După eșecul cu Balotești, Chindia a terminat anul pe locul 7, în afara obiectivului stabilit la startul stagiunii. Mai mult ca sigur, pauza competițională ar putea aduce mai multe schimbări la nivelul lotul și al băncii tehnice de pe “Eugen Popescu”.

CS Balotești – Chindia Târgoviște 3-2 (2-0)

Marcatori: C. Herea (26, 64), Răuță (42)/ L. Mihai (51), Martac (61).

Balotești: Iordan – Dedu, Răuță, Ion, Mirescu – Antoche, C. Herea – Andrei, Ioniță (72 Păduraru), Niculae (83 Mușat) – Bâtfoi (77 Stănescu). Antrenor: Cornel Nica.

Chindia: Meilă – Pătru (75 Neagoe), C. Dinu, Vătavu (60 Ispas), Martac – Nisipeanu (85 Parghel), Pencea, L. Mihai, Stoica – Neguț, Cherchez. Antrenor: Nicu Croitoru.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*