Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte a promovat în Liga a 2-a!

FOTBAL: Chindia Târgovişte a promovat în Liga a 2-a! 

chindia echipa

Sâmbătă de neuitat pentru Chindia Târgovişte! Echipa dâmboviţeană a reuşit în această după-amiază visul cu ochii: promovarea în Liga a 2-a. După o aşteptare de doi ani, gruparea roş-albastră a urcat din nou în eşalonul secund, la capătul unei victorii de neuitat (2-1), înregistrată la Câmpulung Muscel, în penultima deplasare a campionatului. De asemenea, formaţia de lângă Turnul Chindiei a văzut lumina totală a ligii secunde, după ce şi Sporting Roşiori a învins la limită (2-1), pe CS Afumaţi, contracandidata directă a târgoviştenilor în lupta pentru promovare.

Cum zeii au fost de partea dâmboviţenilor în această seară de mai, Chindia s-a distanţat la şapte puncte în clasamentul seriei C3 de ilfoveni, înainte cu două etape de finalizarea sezonului. La Câmpulung, târgoviştenii au trebuit să ofere totul pe teren pentru a-şi asigura toată zestrea de puncte. Astfel, după ce au fost conduşi de musceleni, prin golul dâmboviţeanului Anghelina, Chindia a revenit în joc prin reuşita lui Cherchez, iar apoi au dat lovitura fatală, prin Popa, în debutul actului secund.

În meciul cu Muscelul, Nicu Croitoru a apelat la un „11” alcătuit din Gârlea – Pătru, Ispas, Vătavu, C. Dinu – Anton, Voinea (82 B. Matei) – Grigore (70 Parghel), Cherchez (87 Cernea), Dobre (90 Penescu) – Popa. La căpătul succesului de la Câmpulung, se poate spune de pe acum că echipa lui Croitoru a încheiat un campionat la înălţime. În ultimele două runde ale întrecerii, Chindia va mai întâlni, pentru statistică, pe FCM Târgovişte (d) şi FC Podari, două echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*