Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 7, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » Fotbal: Chindia Târgovişte a urcat în fotoliul de lider al seriei

Fotbal: Chindia Târgovişte a urcat în fotoliul de lider al seriei 

chindia 4

Înălţimea îi prieşte de minune Chindiei Târgovişte în actualul sezon al Ligii a 2-a. Cu cinci etape înainte de finalizarea sezonului regulat, divizionara B dâmboviţeană a atins cea mai înaltă bornă, urcând în fotoliul de lider al seriei.

Echipa lui Nicu Croitoru a reuşit frumoasa performanţă în stil de mare echipă, câştigând disputa cu Metalul Reşiţa printr-o manieră categorică, cu scorul 7-0. Pe teren propriu, dâmboviţenii au lovit gruparea din Valea Domanului din toate poziţiile, arătând că intrarea în play-off a devenit o simplă formalitate. Mai mult de atât, la cum se mişcă echipa, visul unei promovării nu mai pare atât de nerealizabil, ca la startul stagiunii, din postura de nou-promovată. Acesta, ar putea rămâne totuşi la stadiul de vis doar din cauza infrastructurii şi a unui stadion modern de care echipa duce o mare lipsă.

În disputa cu Reşiţa, Chindia a defilat de la un capăt la altul, iar cele şapte goluri au purtat semnăturile lui Neguţ (14), Cherchez (26, 43), Popa (60, 66) Honciu (83) şi Vătavu (90+2). Runda viitoare, târgoviştenii vor sta tot cu trei puncte în buzunar, după ce FC Bihor s-a retras din competiţie în pauza de iarnă. Pentru roş-albaştrii un meci care va aduce o stare electrizantă lângă Turnul Chindiei, atât pe teren, cât şi în tribune, va fi cel cu UTA Bătrâna Doamnă, de peste două săptămâni.

chindia 3

Chindia Târgovişte – Metalul Reşiţa 7-0 (3-0)

Marcatori: Neguţ (14), Cherchez (26, 43), Popa (60, 66), Honciu (83), Vătavu (90+2).

Chindia: Aioani – Pătru, B. Dinu, Vătavu, Martac – Nisipeanu (67 Neniţă), Honciu, L. Mihai, Neguţ (73 B. Vasile) – Cherchez, Popa (85 Grigore). Antrenor: Nicu Croitoru.

Metalul: Lucic – Julei, Kis (65 Pitulice), Elhad, Makinde – Jamali, Botezatu – Costea, Vitorovici (59 Buzdugan), Anghel (57 Vlad) – Chira. Antrenor: Carol Gurgu.

Stadion „Eugen Popescu”. Spectatori: 700.

Au arbitrat: Lucian Ţiţii (Sibiu) – Gheorghiţă Bălan (Piteşti), Doru Zamfir (Slatina). Rezervă: Cristina Trandafir (Bucureşti).

Observatori FRF: Ion Mureşan şi Gabriel Bodescu (Bucureşti).

Cartonaşe galbene: B. Dinu (35), Popa (79), Vătavu (82), Cherchez (86)/ Elhad (21).

Ionuţ Parghel

chindia 2 chindia 1

Adaugă un Comentariu

*