Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte, adio Liga a 3-a, bun venit Liga a 2-a!

FOTBAL: Chindia Târgovişte, adio Liga a 3-a, bun venit Liga a 2-a! 

chindia seniori

Pentru Chindia Târgovişte a sosit momentul să-şi ia rămas bun de la Liga a 3-a. Promovată în eşalonul secund, gruparea dâmboviţeană va evolua mâine pentru ultima dată în „C”, împotriva lui FC Podari, într-un joc ce contează pentru ultima etapă a campionatului. Disputa cu oltenii se afişează ca fiind una cu totul şi cu totul specială pentru întreaga suflare fotbalistică de pe „Eugen Popescu”. La finalul acesteia are loc o festivitate de premiere prin care va fi marcată frumoasa performanţă realizată de roş-albaştrii.

Astfel, imediat după ultimul fluier al arbitrului, jucătorii şi antrenorii Chindiei vor urca la tribuna oficială, lângă suporteri, unde vor fi premiaţi cu diplome şi trofee. Mai mult de atât, după premierea de la stadion, sărbătoarea promovării va fi continuată la un restaurant din oraş.

Chindia a fost în acest sezon prima divizionară C care a acces în Liga a 2-a. Echipa lui Nicu Croitoru a reuşit acest lucru la finalul rundei cu numărul 24, când s-a obţinut o victorie extrem de importantă la Câmpulung Muscel.

Tot mâine, alte două divizionare C dâmboviţene, Urban Titu şi FCM Târgovişte, vor încheia stagiunea în deplasare, împotriva unor echipe precum Muscelul Câmpulung şi Concordia 2 Chiajna. Ca şi Chindia, atât Titu, cât şi Municipalul vor susţine meciuri fără miză, care vor conta doar pentru palmares.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*