Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte, asalt total la Câmpulung

FOTBAL: Chindia Târgovişte, asalt total la Câmpulung 

chindia echipa

Chindia Târgovişte se pregăteşte să încheie în forţă ultimele deplasări din campionat. În penultimul joc de pe teren străin, cu Muscelul Câmpulung, liderul seriei C3 vizează obţinerea tuturor punctelor, aşa cum a arătat în majoritatea meciurilor din retur. Astfel, în disputa cu argeşenii, roş-albaştrii sunt hotărâţi să dea totul pe teren pentru a mai face un pas spre eşalonul secund.

Dacă norocul va fi de partea lor în această rundă, atunci dâmboviţenii pot să se bucure chiar de promovarea în Liga a 2-a. Acest lucru se poate realiza numai în cazul în care se obţine un succes cu muscelenii, iar CS Afumaţi va pierde cu Sporting Roşiori. În schimb, dacă nu se va ajunge la aceste coordonate, situaţia se complică, iar promovarea uneia dintre primele două clasate din seria C3 se va decide în ultimele două etape ale campionatului.

Duelul de „foc” dintre Muscelul Câmpulung şi Chindia Târgovişte, are loc mâine, de la ora 18:00, pe stadionul Municipal din Câmpulung.

FCM şi Titu ţintesc rezultate pozitive

FCM Târgovişte şi Urban Titu sunt alte două echipe dâmboviţene care ţintesc rezultate pozitive în penultima deplasare a campionatului. Municipalul este obligată să bifeze un rezultat pozitiv cu SCM Piteşti pentru a evita retrogradarea la finalul sezonului. În schimb, dacă elevii lui Puiu Becheanu vor eşua în „Trivale”, atunci aceştia vor păstra şanse extrem de mici de a nu face cunoştinţă cu Liga a 4-a dâmboviţeană.

De cealaltă parte, Urban Titu atacă victoria la Ştefăneşti pentru a-şi menţine locul 6 în clasament şi a face uitat „duşul” rece suferit cu Sporting Roşiori. Disputele dintre Piteşti – FCM şi Ştefăneşti – Urban au loc astăzi, de la ora 18:00.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*