Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgoviște crește de la o săptămână la alta

FOTBAL: Chindia Târgoviște crește de la o săptămână la alta 

urban - chindia 1

Echipa din Vechea Cetate de Scaun este în plină perioadă de pregătire centralizată. Factorul fizic are prioritate. Chindia se află, începând cu 21 iulie, în cantonament centralizat în Campusul Universității Valahia, care se va încheia sâmbătă, 2 august.

Echipa antrenată de Nicu Croitoru a diputat un meci amical cu Flacăra Moreni (în deplasare), pe care l-a câștigat cu 3-1 (Cherchez, Popa 2/Tălmaciu). Apoi s-a calificat în faza următoare a Cupei României, după 1-0 (Cherchez 90+3) cu Urban Titu (în deplasare). Jucătorii care nu au fost utilizați în acest meci, împreună cu mai mulți juniori, eu evoluat într-un amical disputat la Doicești, cu FC Aninoasa. Chindia va disputa pe stadionul Eugen Popescu, revanșa cu Flacăra Moreni, astăzi de la ora 17:00.

Noutățile sunt: Popa, Cernea (ambii de la FCM Târgoviște), B.Dinu (Conpet Ploiești), Voinea (Juventus București), Cristică (Vișina Nouă), Neacșu, Nisipeanu, Ghinea, Bicher (juniori), antrenorii Nicu Croitoru și Cosmin Lunescu (Kinder Târgoviște). S-a renunțat la aducerea lui Blas (Bradul Moroieni), Popescu (Dinamo II) și Daia (FCM Târgoviște). Vor rămâne sub observație juniorii Postelnicu, Stoica, Aioanei și Roșciugă.

Foștii juniori Oprea și Parghel e posibil să fie direcționați spre FCM Târgoviște. Banderola de căpitan de echipă o va purta Dragoș Pătru (34 de ani).

Folosind strategia cu jucători, antrenori și oficiali localnici, Chindia crește de la o săptămână la alta. Lucrurile s-au așezat și toată lumea își face bine treaba.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*