Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte, doar egal cu o echipă accesibilă

FOTBAL: Chindia Târgovişte, doar egal cu o echipă accesibilă 

Foto: media.realitatea.ro

Jucătorii de la Chindia au ratat cu puțin o victorie care le era la îndemână. Au întâlnit o echipă accesibilă, dar și-au pus în cont doar un punct. Au condus cu 2-0 (Popa 3 și Ispas 30), apoi au redus viteza de joc. La acest scor, roș-albaștrii au avut un penalty, moment al adevărului negat de arbitrul din Pitești, Robert Avram. Oltenii au atacat destul de incisiv. „Lăncierii” s-au relaxat prematur. Au apărut nesincronizările din apărare. Vătavu l-a faultat pe Badea (72) în careul mare și Aria a redus din diferență, din penalty, 1-2. Tot Badea a scos și al doilea penalty și același Aria (90) a egalat, 2-2. La acest scor, târgoviștenii au reclamat alt 11 m.

Pe final de meci, jucătorii Chindiei au urcat în atac dar nu au reușit să miște plasa din spatele portarului Gălan. Au ratat Voinea și Anton din poziții relativ bune. Oficialii târgovișteni acuză arbitrajul, în special al centralului Robert Avram. Dar, trebuie spus că băieții lui Nicu Croitoru au avut la pauză 2-0 și au încasat două goluri, e adevărat, din penalty. Nu au nicio scuză pentru aceste greșeli care nu trebuie să se repete. Înainte de pauză, antrenorul echipei din Vișina Nouă, Laurențiu Urâtu, era în tribune.

„Lăncierii” din Curtea Domnească au mai pierdut încă două puncte, după ce au condus cu 2-0, la fel ca și în meciul cu FC Afumați. Asta aste o constantă negativă. Antrenorul Nicu Croitoru are multe de pus la punct în toate compartimentele, în special în atac, unde o ratare o prevestește pe alta, dar și în apărare, unde o greșală o anunță pe alta.

În meciul de la Vișina Nouă, Nicu Croitoru a trimis în teren următoarea garnitură: Cristică-Pătru (cpt), Vătavu, Ispas, C.Dinu-Penescu (64-Parghel), Voinea, Anton, Dobre (77-Grigore), Cherchez-Popa.

Laurențiu Urâtu, antrenorul oltenilor a răspuns cu: Gălan-Căpraru, Plean, Neacșu, Rădulescu (59-Sârbu)-Glișcă, Dumbravă, Badea, Stancu-Aria (90+3-Cojocaru), Nica (46-Oltea).

Au arbitrat, cu greșeli: Rober Avram (Pitești)-Marius Truță (Sireașca-Vâlcea) și Ovidiu Dobrițoiu (Râmnicu Vâlcea).

Observatori FRF: Bogdan Pancu și Marius Ezaru (ambii din Craiova).

Cartonaș roșu, Oltea (min.90, pentru două galbene).

Chindia joacă miercuri, 24 septembrie, acasă (stadionul Eugen Popescu), în Cupa României, cu FC Brașov, iar accesul spectatorilor este gratuit. Nu mai sunt permise gafele. Roș-albaștrii nu au voie să mai greșească flagrant. Toți trebuie să se pună în slujba echipei și să intre în câmpul de luptă îmbrăcați în blană de lei paralei.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*