Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte, duel de totul sau nimic cu Gaz Metan

FOTBAL: Chindia Târgovişte, duel de totul sau nimic cu Gaz Metan 

Chindia Targoviste

Chindia Târgovişte şi Gaz Metan Mediaş se întâlnesc mâine (ora 16:00) pentru a patra oară în acest sezon la nivelul ligii secunde. Noua dispută dintre cele două echipe se anunţă a fi una de totul sau nimic, în comparaţie cu celelalte trei. Cum ambele formaţii vizează promovarea în Liga I, niciuna dintre combatante nu-şi permite să irosească vreun punct pe stadionul „Eugen Popescu”.

Până în momentul de faţă, în meciurile directe dăinuie echilibrul. Dintr-un total de trei dispute, fiecare echipă a bifat câte o victorie, iar unul dintre jocuri s-a încheiat la egalitate. În clasamentul play-off-ului din B2, Gaz Metan ocupă primul loc cu 31 de puncte acumulate, iar Chindia poziţia a treia, cu 28 de puncte.

Revenită spectaculos în lupta pentru promovare, după un succes categoric obţinut la Mediaş (3-1), în Sâmbata Paştelui, Chindia trebuie să atace de la bun început toată zestrea de puncte în meciul cu Gaz Metan, programat în etapa a 6-a a play-off-ului. Pentru a fi siguri de un nou rezultat pozitiv cu „găzarii”, târgoviştenii sunt obligaţi să arate aceeaşi determinare pe care au avut-o şi pe terenul adversarului. În schimb, dacă roş-albaştrii vor pierde acest joc decisiv, şansele de a se mai vedea Liga I la Târgovişte se vor diminua considerabil.

Cum meciul va fi derbi-ul rundei, organizatorii aşteaptă numeroşi spectatori în tribunele arenei „Eugen Popescu, pentru a fi alături de favoriţi. Oficialii de lângă Turnul Chindiei sunt încrezătorii că vor ajunge la stadion peste 3.500 de iubitori de fotbal. Iniţial, jocul dintre cele două echipe ar fi trebuit să se desfăşoare duminică, dar acesta a fost reprogramat în urma hotărârii luate de FRF de a anula toate jocurile din week-end, după decesul lui Patrick Ekeng, pe terenul de fotbal, la meciul dintre Dinamo şi Viitorul.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*