Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte, eşec la final de tur

FOTBAL: Chindia Târgovişte, eşec la final de tur 

chindia la medias

Chindia Târgovişte a încheiat printr-o înfrângere la limită (1-2) meciul cu Gaz Metan Mediaş, ce a contat pentru ultima etapă a turului de campionat. Într-o dispută susţinută în deplasare, la lumina reflectoarelor, echipa dâmboviţeană s-a înclinat pe final de joc, când sibienii au arătat mai multă prospeţime şi determinare la poarta lui Meilă.

Împotriva „găzarilor”, Chindia s-a comportat exemplar o repriză, iar în actul secund a cedat extrem de mult terenul şi s-a apropiat foarte rar de buturile lui Greab. Pe un fond de joc bun, fosta divizionară A a reuşit să deschidă repede scorul, prin Băjenaru (9), printr-un şut trimis din afara careului în vinclul porţii. Chindia a restabilit egalitatea cu un sfert de oră înainte de intrarea la cabine, prin Cherchez, care a transformat perfect centrarea lui Popa, jucător ce mai irosise o mare ocazie la jumătatea reprizei.

La reluare, sclipirea Chindiei a dispărut, iar Mediaşul a controlat în cea mai mare ostilităţile din teren. Medieşenii au şansa desprinderii pe tabelă (59), dar Bic a irosit o lovitură de la 11 metri, obţinută de Băjenaru, la un contact în careu cu Cruceru. Tot în această repriză, Chindia a avut şi ea o şansă mare de gol, dar lovitura de cap a lui Ispas (78) s-a oprit într-una dintre barele porţii adverse.

Cu zece minute înainte de ultimul fluier, Gaz Metan şi-a arătat superioritatea şi a lovit necruţător prin Figliomeni, jucător ce a stabilit scorul final al întâlnirii.

După eşecul de la Mediaş, Chindia a coborât pe locul 4 în clasament şi a înregistrat cea de-a patra înfrângere din campionat. Pentru târgovişteni, sâmbătă, urmează o nouă deplasare dificilă la Universitatea Cluj, în prima etapă a returului de campionat.

Gaz Metan Mediaş – Chindia Târgovişte 2-1 (1-1)

Marcatori: Băjenaru (9), Figliomeni (80)/ Cherchez (30).

Gaz Metan: Greab – Stancu, Abrudan, Vişa, Trif – Cristea, Băjenaru, Bic (79 Vitinho) – Romeo, Llullaku (46 Munteanu), Buziuc (46 Figliomeni). Antrenor: Leo Grozavu.

Chindia: Meilă – Pătru, Ispas, C. Dinu, Martac – Cruceru (64 Neniţă), Voinea (69 B. Vasile), Anton, Stoica – Cherchez (81 Grigore), Popa. Antrenor: Nicu Croitoru.

Stadion: „Gaz Metan”. Spectatori: 800

Au arbitrat: Ionuţ Coza (Cernica) – Alexandru Mihăilă (Rm. Vâlcea), Marian Truţă (Şirineasa). Rezervă: Gheorghe Olaru (Rm. Vâlcea). Observatori FRF: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) şi Valeriu Nichimiş (Alba Iulia).

Cartonaşe galbene: Vişa (51)/ Cruceru (58), B. Vasile (85), Grigore (90+1).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*