Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgoviște, gata pentru noua stagiune

FOTBAL: Chindia Târgoviște, gata pentru noua stagiune 

Foto: www.chindiatargoviste.ro

Echipa din vechea Cetate de Scaun și-a definitivat lotul cu care va pleca la drum în ediția 2014-2015. Iată componența: Cristică (CS Vișina Nouă), Chiș (Juventus București), Omuț-Pătru, Ispas, Vătavu, C.Dinu, B.Dinu (Conpet Ploiești), Cernea (FCM Târgoviște), Daia (FCM Târgoviște), R.Dobre, Voinea (Juventus București), Anton, Grigore, Parghel (juniori), Cherchez, Popa (FCM Târgoviște), Săndulescu, Roman. Din lotul lărgit fac parte și juniorii: Bicher, Aioanei, Ghinea, Neacșu, Stoica.

Fundașul Octavian Ionescu (SCM Argeș Pitești), care s-a pregătit o perioadă cu Chindia, a optat pentru echipa din Ilfov, CS Afumați, unde mai evoluează alt dâmbovițean, Marinică Ionică. Echipa din Afumați este principala favorită pentru promovarea în liga a 3-a.

Șanse mici de a fi încorporat la Chindia are și fostul căpitan de la FC Botoșani, Ciprian Dinu. Ținând la blazon, fundașul de 32 de ani negociează cu mai multe echipe din eșaloanele superioare. A evoluat pe prima scenă la: Jiul Petroșani, CSM Râmnicul Vâlcea, Săgeata Năvodari, FC Botoșani, unde a strâns peste 70 de prezențe. În anul 1999 a ieșit campion național cu CSS Târgoviște, la juniori A. Turneul final a avut loc la Năvodari, iar echipa dâmbovițeană s-a luptat cu Steaua, Corvinul Hunedoara și FC Baia Mare.

Antrenorii echipei târgoviștene sunt: Nicu Croitoru (venit de la Urban Titu), Sică Bârdeș și Cosmin Lunescu (Kinder Târgoviște). Președinte executiv este Marcel Ghergu, iar conducător Irinel Voicu (fost antrenor de futsal la Sportis Târgoviște).

La centrul de copii și junior activează: Costel Badea (juniori A), Romică Ciobanu (B), Răzvan Toboșaru (C), Remus Gâlmencea (D), Septimiu Burtescu (E) și Ionuț Iugulescu (la inițiere). Au fost disponibilizați: Marin Olteanu și Ion Stăncescu și au venit Costel Badea și Romică Ciobanu.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*