Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgoviște, încă două amicale în această săptămână

FOTBAL: Chindia Târgoviște, încă două amicale în această săptămână 

Foto: www.chindiatargoviste.ro

După reacomodare la efort, cantonemant centralizat, un meci de Cupa României (1-0, cu Urban Titu) și trei amicale (3-1 și 2-1, cu Flacăra Moreni, și 3-1, cu FC Aninoasa), fotbaliștii de la Chindia Târgoviște vor continua pregătirea cu antrenamente complexe și alte meciuri amicale.

În această săptămână, „lăncierii” domnești vor juca cu: Metaloglobus București (miercuri, 6 august, ora 11:00, pe stadionul Eugen Popescu) și SCM Pitești (sâmbătă, 10 august, pe stadionul Nicolae Dobrin). Vor fi două confruntări cu echipe bune de liga a 3-a, în care antrenorul Nicu Croitoru are posibilitatea să vadă potențialul elevilor săi.

Cu Chindia se antrenează de câteva zile bune fundașul central, Ciprian Dinu, ultima oară în liga întâi la CS Botoșani, unde a fost căpitan de echipă. Se pare că a picat varianta aducerii lui Cosmin Negoescu (22 de ani), care a ales să rămână la SC Caransebeș, cu care a promovat în liga a 2-a. În acest moment, în compartimentul ofensiv sunt jucătorii Cherchez, Roman, Săndulescu, Popa, Nisipeanu. În această vară au plecat Bucă și Văduva, ultimul la Dinamo.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*