Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 13, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte întâlneşte Foresta Suceava, în deplasare

FOTBAL: Chindia Târgovişte întâlneşte Foresta Suceava, în deplasare 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.banatulazi.ro)

Sâmbătă, 10 martie, Chindia Târgovişte joacă în deplasare, împotriva Forestei Suceava. Partida va începe la ora 11:00 şi contează pentru etapa cu numărul 24 a Ligii 2. În meciul tur, târgoviştenii s-au impus, acasă, cu 6-0 (etapa 5 – sâmbătă, 25 august 2017).

În prima etapă oficială din 2018, Chindia a învins ASU Politehnica Timişoara, 1-2, după o revenire spectaculoasă pe final de joc. Au marcat Licu (83) și Cherchez (89), după ce bănăţenii au condus din minutul 20.

Reamintim că disputele din weekend-ul trecut au fost reprogramate, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, pentru miercuri – 28 martie, începând cu ora 15:00. Chindia va întâlni atunci, pe teren propriu, Ştiinţa Miroslava. Pe 17 martie, în etapa nr. 25, târgoviştenii joacă acasă împotriva echipei Luceafărul Oradea.

Cu 45 de puncte acumulate până acum, Chindia ocupă locul III în clasament, după Dunărea Călăraşi – 50 p şi AFC Hermannstadt – 49 p. Pe poziţia a IV-a se situează CS Afumaţi, cu 41 de puncte.

Dacă îşi păstrează poziţia în clasament, Chindia va susţine un meci de baraj pentru promovarea în Liga 1. Echipele de pe primele două locuri vor promova direct.

Adaugă un Comentariu

*