Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 22, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte întâlneşte duminică Dacia Unirea Brăila

FOTBAL: Chindia Târgovişte întâlneşte duminică Dacia Unirea Brăila 

chindia antrenamente

Duminică, 24 septembrie, de la ora 11:00, Chindia întâlneşte, în etapa a 9-a a Ligii 2, Dacia Unirea Brăila. După victoria de săptămâna trecută, 3-1 cu FC Argeş, brăilenii speră să facă o figură frumoasă la Târgovişte.

„Este clar că vom întâlni o echipă valoroasă care şi-a propus clasarea pe podium, dar sperăm că jucătorii noştri vor profita de momentul bun pe care îl traversează. Mă refer la prestaţia de sâmbăta trecută când  am câştigat fără drept de apel jocul cu FC Argeş”, a spus Valentin Avramescu – preşedintele Consiliului de Administraţie al Daciei Unirea, citat de Obiectiv Vocea Brăilei.

În schimb, Chindia vine după un meci dezamăgitor, 0-0 cu ASA Târgu Mureş, echipă care i-a dominat pe târgovişteni deşi tocmai ce fusese părăsită de cinci jucători şi întâmpină mari greutăţi financiare. Potrivit liga2.prosport.ro, antrenorul Nicu Croitoru a anunţat că jocul cu brăilenii va fi unul dificil, pe care îl vor trata foarte serios.

„Chiar dacă nu este o echipă implicată în lupta pentru promovare, Brăila este o echipă omogenă, o echipă care joacă de mult timp împreună şi care înscrie multe goluri, având rezultate foarte bune în jocurile din deplasare. Etapa trecută, brăilenii au reuşit o victorie fără drept de apel cu FC Argeş”, a declarat Nicu Croitoru.

Înaintea etapei a 9-a, Chindia ocupă locul 5 în clasament, cu 14 puncte, iar Dacia Unirea Brăila se află pe 10, cu 11 puncte.

Program meciuri Liga 2 | Etapa a 9-a
Sâmbătă, 23 septembrie
FC Argeş – Sportul Snagov 11:00
Metaloglobus Bucureşti – ASA Târgu Mureş 11:00
Academica Clinceni – Ripensia Timişoara 11:00
CS Mioveni – Luceafărul Oradea 11:00
AFC Hermannstadt – Foresta Suceava 11:00
CS Baloteşti – Ştiinţa Miroslava 11:00
CS Afumaţi – ASU Politehnica Timişoara 11:00
Dunărea Călăraşi – Pandurii Târgu Jiu 11:00
Olimpia Satu Mare – UTA Arad 12:00

Duminică, 24 Septembrie
Chindia Târgovişte – Dacia Unirea Brăila 11:00

Adaugă un Comentariu

*