Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte, la prima victorie în amicale

FOTBAL: Chindia Târgovişte, la prima victorie în amicale 

chindia targoviste

Chindia Târgovişte şi-a asigurat astăzi primul succes în testele de verificare ale iernii. Pe stadionul „Granitul” din Bucureşti, echipa antrenată de Nicu Croitoru a învins la limită, pe Dinamo 2 Bucureşti, cu scorul de 4-3 (2-0), în urma reuşitelor semnate de Cherchez (2), R. Dobre şi B. Matei.

La capătul victoriei cu formaţia a doua a „câinilor”, roş-albaştrii au arătat că au depăşit cu bine cantonamentul centralizat, efectuat la Campusul Universitar Valahia. Pentru înfruntarea cu „satelitul” lui Dinamo, staff-ul tehnic dâmboviţean a apelat şi la serviciile a doi jucători noi ajunşi în probe: portarul Cătălin Samoilă (ultima dată la Dinamo) şi fundaşul Octavian Ionescu (CS Afumaţi). Astfel, în disputa cu Dinamo 2, Chindia a mizat pe un „11” alcătuit din Samoilă – Pătru, Ispas, Ionescu, Cernea – A. Ilie, Penescu, Voinea, Grigore – Cherchez, Popa, iar din actul secund pe teren au mai intrat Cristică, Chiş – M. Dan, Vătavu, B. Matei, B. Dinu, R. Dobre, Anton, Parghel, Daia şi Nisipeanu.

Pentru gruparea târgovişteană, duelul cu echipa a doua a „câinilor” a reprezentat al doilea amical din perioada de pregătire, după cel cu Viitorul Constanţa (2-6), disputat înainte de intrarea în stagiul de pregătire centralizată. Următorul joc de verificare pentru Chindia va fi sâmbătă, la Moreni, împotriva divizionarei D, Flacăra.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*