Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 26, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte luptă pentru o nouă victorie în campionat

FOTBAL: Chindia Târgovişte luptă pentru o nouă victorie în campionat 

chindia targoviste

Runda a cincea a Ligii a 2-a ar putea fi una de referinţă pentru Chindia Târgovişte în acest sezon. Echipa dâmboviţeană are şansa imensă ca, după consumarea acesteia, să urce pe podiumul seriei B2. Pentru a înregistra un astfel de lucru, divizionara B târgovişteană este nevoită să obţină un rezultat pozitiv cu FC Braşov, pe teren propriu, mâine, de la ora 11:00.

Chiar dacă disputa se anunţă ca fiind una infernală, roş-albaştrii au toate atuurile pentru a ataca toată zestrea de puncte pusă în joc. Pe lângă faptul că au moralul ridicat, după ce nu au mai pierdut de trei etape, roş-albaştrii vor beneficia din plin de sprijinul suporterilor, care vor ajunge în număr mare pe „Eugen Popescu”.

Un alt aspect care arată că dâmboviţenii sunt superiori adversarului lângă Turnul Chindiei este reprezentat de meciurile directe. Dintr-un total de cinci, Chindia a ieşit de fiecare dată câştigătoare în campionat şi a pierdut o singură dată, anul trecut, în Cupa României.

„Trebuie să rămânem concentraţi pentru a obţine un rezultat bun”

Potrivit antrenorului Nicu Croitoru, pentru a se atinge un nou rezultat bun, dâmboviţenii trebuie să afişeze o concentrare sporită, precum în ultimele trei etape.

„E clar că împotriva Braşovului vom avea un meci dificil. Braşovul reprezintă o echipă redutabilă şi una care se va bate la promovare în opinia noastră. Noi venim după o perioadă bună şi trebuie să rămânem în continuare concentraţi pentru a obţine un rezultat bun”, a precizat Croitoru, înaintea partidei cu ardelenii.

FC Braşov reprezintă a doua formaţie care a retrogradat sezonul precedent din Liga I şi pe care târgoviştenii o vor întâlni în primele cinci etape ale campionatului, după U. Cluj. Pentru disputa cu „stegarii”, Chindia nu poate conta pe C. Dinu (accidentat), iar Ispas se afişează ca fiind incert, după ce a suferit o uşoară accidentare în deplasarea de la Râmnicu Vâlcea.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*