Știri, Muntenia-Sud, România|joi, martie 21, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte, Marcel Ghergu – președinte și Nicu Croitoru – antrenor

FOTBAL: Chindia Târgovişte, Marcel Ghergu – președinte și Nicu Croitoru – antrenor 

conferinta_chindia

De Chindia ne-am legat, în sezonul trecut, destule dădejdii și din păcate am visat degeaba. Antrenorul Silviu Dumitrescu și președintele Mugur Porumbacu au întreținut iluzia izbânzii. Dar, echipa din Vechea Cetate de Scaun a capotat în dubla cu Fortuna Poiana Câmpina și totul s-a prăbușit. Se apreciază că un management mai competent și mai activ ar fi dus Chindia în liga a 2-a. A urmat un proces de degradarea a blazonului, după plecarea a 14 jucători, a antrenorilor Silviu Dumitrescu și George Păsărică și a președintelui Mugur Porumbacu.

Acum echipa este condusă de fostul organizator de competiții, Marcel Ghergu, și este antrenată de Nicu Croitoru (ultima oară la Urban Titu). Acesta este ajutat de Sică Bârdeș (antrenor secund) și Cosmin Lunescu (antrenor cu portarii).

Durerea mare este că nu se mai vrea promovarea, probabil se va dori rămânerea în liga a 3-a. Asta și datorită unor complicații financiare. Acum, Chindia este ca o corabie pândită de naufragiu. Nu aș vrea să rămână doar o amintire. Oricum situația e neplăcută sub umbra Turnului Chindiei.

Ca să se dezamorseze situația, antrenorul Nicu Croitoru trebuie să reunească lotul cu jucătorii care au mai rămas, să-l completeze cu alții, să anunțe programul din care nu trebuie să lipsească: reacomodare la efort, canonament centralizat (cu minim 20 de jucători), meciuri amicale, vizita medicală, pregătirea pentru abordarea campionatului. Și încă o treabă, Croitoru nu trebuie să rămână ca un „popândău” ca la conferința de presă care a avut loc după Adunarea Generală a Asociațiilor (AGA).

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*