Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte a mers pe sens unic în meciul cu urban Titu

FOTBAL: Chindia Târgovişte a mers pe sens unic în meciul cu urban Titu 

chindia - urban

Fără să diminuez în vreun fel meritele Chindiei, pot spune că victoria obținută, cu 2-0, se datorează replicii slabe a Urbanului. Trupa antrenată de Rică Neaga a dat senzația unei garnituri molatice, fără inspirație și suflu. Au fost multe pase greșite și mari dificultăți la construcție. Ovidiu Stan (până în min.43), apoi Petculescu și Cârstea au șomat în avamposturi. Nu au primit baloane mai deloc. Penescu parcă înota la mijlocul terenului. A greșit grav în min.42, la faza care a dus la eliminarea lui Ștefănescu (fault asupra lui Cherchez). Rădescu, apoi Neguț au înotat în propria neputință. Niciunul nu a găsit drumul spre poarta lui Cristică.

Stângăciile apărării s-au văzut odată cu trecerea timpului. Portarul Iordan, care a avut multe intervenții bune, n-a avut ce să facă în fața lui Popa (70) și Cherchez (85), care au marcat din pasele lui Grigore. Scorul putea fi și mai mare dacă Anton (17, 18, 20 și 40), Cherchez (24, 59, 77), Popa (57, 63 și 94 bară), Dinu (90) și Săndulescu (93) nu se întreceau în ratări.

Echipa din Vechea Cetate de Scaun a arătat că știe să se așeze, să se apere, să facă presiune. Și-a învins teama pe final de meci. Chindia nu a strălucit, n-a făcut un joc prea bun, dar a părut o echipă bine articulată. După 2-0, s-a dezlănțuit și a instalat un sens unic spre poarta lui Iordan. S-a aruncat în atac, sufocând Urbanul, care n-a avut deloc inspirație și tonus fizic.

În runda următoare, Chindia se deplasează la Afumați, una dintre aspirantele la promovare. Echipa din Ilfov a câștigat în deplasare, la Câmpulung, cu 5-0, realizând scorul etapei.

Urban jocă acasă (stadionul Orășenesc) cu modesta CS Podari, care a pierdut, în propriul fief, cu FCM Târgoviște, scor 1-0. Echipa din Titu se va întări în această săptămână cu Andrei Mărgăritescu (Atletic Bradu) și Panait (CS Mioveni). E posibil să vină și atacantul Coșereanu (Concordia Chiajna).

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*