Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 20, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgoviște, patru victorii în patru meciuri

FOTBAL: Chindia Târgoviște, patru victorii în patru meciuri 

Foto: www.chindiatargoviste.ro

În perioada 21 iulie – 2 august 2014, jucătorii de la Chindia Târgoviște au efectuat un cantonement centralizat la Campusul Universității Valahia. S-au efectuat câte două antrenamente pe zi. S-a lucrat mult la creșterea rezistenței fizice. În această perioadă, formația din Curtea Domnească a disputat o dublă cu Flacăra Moreni: 3-1 (Cherchez, Popa2/Tălmaciu) și 2-1 (Popa, Săndulescu/Tălmaciu). Primul meci a avut loc la Moreni, cel de-al doilea la Târgoviște. De asemenea, a diputat un amical la Doicești, cu FC Aninoasa, de care a trecut cu 3-1 (Pahonțu-autogol, Dobre-11m, Parghel/R.Filip). Chindia mai are în program meciuri de verificare cu CS Mioveni, Concordia II Chiajna, posibil Juventus București.

Chindia s-a calificat și în faza următoare a Cupei României, după ce a trecut cu 1-0 (Cherchez 90+3), în deplasare, cu Urban Titu.

Noutățile sunt: Cristică (Vișina Nouă), B.Dinu (Conpet Ploiești), Cernea și Popa (FCM Târgoviște), Voinea (Juventus București). Au fost promovați de la echipa de juniori: Bicher, Aioanei, Stoica, Ghinea, Nisipeanu (născuți în 1996) și Parghel (1995).

S-a renunțat la aducerea lui Popescu și Stan (Dinamo II București), Blas (Bradul Moroieni), Daia (FCM Târgoviște). Ultimii plecați sunt Văduva (Dinamo) și Lungu (destinație necunoscută). Vătvu, Pătru și Dobre și-au prelungit înțelegerile cu Chindia.

În acest moment, lotul Chindiei este alcătuit din: Omuț, Bicher, Aioanei (portari), Pătru, B.Dinu, Ispas, Vătavu, C.Dinu, Cernea, Stoica (fundași), Dobre, Neacșu, Anton, Voinea, Grigore, Ghinea, Parghel (mijlocași), Cherchez, Popa, Săndulescu, Roman, Nisipeanu (atacanți). Dintre aceștia: Ispas, Grigore, Roman, Neacșu, Aioanei, Bicher, Ghinea, Stoica, Nisipeanu sunt sub 21 de ani.

Antrenori: Nicu Croitoru, Sică Bârdeș și Cosmin Lunescu. Președinte – Marcel Ghergu.

Alexandru istrate

Adaugă un Comentariu

*