Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgoviște pregătește meciurile oficiale

FOTBAL: Chindia Târgoviște pregătește meciurile oficiale 

Foto: www.chindiatargoviste.ro

„Lăncierii” târgovișteni au încheiat seria de meciuri amicale din această vară cu un eșec chiar pe teren propriu, 0-1 (Cincă 77), cu Juventus București. Înfrângerea roș-albaștrilor a venit pe fondul multor ratări ale lui: Popa, Cherchez, Voinea, Anton, Grigore sau Săndulescu, dar și datorită degajării greșite a portarului Chiș, care apoi a fost lobat de mijlocașul Cincă, autorulul singurului gol al partidei. Chindia a avut noroc în min. 27, când Cioran a trimis balonul în bara porții apărate de Cristică.

Fundașul central, Octavian Ionescu (24 de ani, ultima dată la SCM Argeș Pitești) se pregătește sub podul Grant, sub comanda lui Ionel Ganea, și după toate probabilitățile va semna cu Rapid. În Giulești a fost un alt târgoviștean, Adrian Pătulea (32 de ani, venit de la FC Vaslui), dar nu s-a înțeles cu conducătorii „vișiniilor” și a plecat la FC Academica Pitești (liga a 2-a).

Incertă este și rămânerea fundașului central de 32 de ani, Ciprian Dinu (FC Botoșani), care, normal, are pretenții. Dacă ar rămâne lângă Turnul Chindiei s-ar rezolva multe probleme.

În repriza secundă, poarta „Bătrânei Doamne” din Colentina a fost apărată de fostul portar al Chindiei, Dorin Perianu, care în sezonul trecut a fost la FC Botoșani.

La conducerea Juventusului nu mai este Marian Rusescu (a jucat la Progresul Pucioasa și Flacăra Moreni), care după toate probabilitățile va ocupa un post în echipa lui Răzvan Burleanu, la Casa Fotbalului.

Chinida nu va mai disputa niciun meci amical până la începutul campionatului. Antrenorii Nicu Croitoru, Vasile Bârdeș și Cosmin Lunescu pregătesc cu lux de amânunte meciul din Cupa României, cu AS Milcov (Olt), de marți, 26 august (în deplasare) și cel din prima etapă din C3, cu Urban Titu, de vineri, 29 august (acasă). Sunt două meciuri în care echipa din vechea Cetate de Scaun are șansa întâi. Nu are voie să nu le câștige.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*