Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgoviște, în proces de revigorare

FOTBAL: Chindia Târgoviște, în proces de revigorare 

Foto: sportdambovitean.ro

Oficialii Chindiei și-au dat seama, în această vară, că reabilitarea nu va veni din ceruri și nici cu ajutorul altora, ci numai de la ea însăși. Așa că s-au pus pe treabă și s-au apucat să facă o nouă echipă.
După plecarea lui C. Marin, Dobrescu, Ghiță, Voicu, Pârvu, Bucă, Căldăraru, Honciu, Popescu, au mai rămas destui jucători care pot alcătui o echipă competitivă și un grup puternic. Este vorba de: Omuț, Pătru, Vătavu, Ispas, C.Dinu, Lungu, Anton, Grigore, Văduva, Dobre, Cherchez, Săndulescu, Roman. Au venit: Bogdan Dinu (Conpet Ploiești), Voinea (Juventus București). E posibil să vină sub Turnul Chindiei și Cosmin Negoescu (CS Caransebeș).

Sunt la Chindia câțiva jucători de rasă: Pătru, Vătavu, Anton, Văduva, Dobre, Cherchez.Apoi, Ispas, Grigore, Roman, valorificați la maxim, pot aduce echipei din Curtea Domnească multe puncte.

Au fost promovați la echipa mare mai mulți juniori care promit: Bicher, Aioanei, Oprea, Ghinea, Stoica, Neacșu, Roșciugă, Postelnicu.

Antrenorii Nicu Croitoru, Vasile Bârdeș și Cosmin Lunescu și președintele Marcel Ghergu au înțeles că grădina proprie poate să ofere produse mult mai ieftine și de bună calitate, decât achiziționarea unor „mercenari”. În cazul acestor „migratori”, nota de plată a fost foarte groasă. Aceștia au bifat multe la capitolul drepturi și puține în planul jocului și al rezultatelor. Cei trei tehnicieni trebuie să dovedească fler și inspirație.

În acest moment, în lotul Chindiei se află doi stranieri: Robert Văduva (22 de ani) și Florin Lungu (20 de ani). Teoretic, Chindiei nu-i lipsește nimic pentru a se înscrie printre protagoniste, chiar dacă unii jucători au datorii către suporteri și față de propriul orgoliu.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*