Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgoviște, rezultate bune şi în Cupă, și în amicale

FOTBAL: Chindia Târgoviște, rezultate bune şi în Cupă, și în amicale 

Foto: www.chindiatargoviste.ro

În linii mari, Chindia și-a format lotul cu care va aborda sezonul 2014-2015, care începe, vineri, 29 august. Acesta este alcătuit din: Chiș (Juventus București), Cristică (CS Vișina Nouă), Omuț, /Pătru, Vătavu, Ispas, C.Dinu, B.Dinu, (Conpet Ploielti), Cernea și Daia (FCM Târgoviște), Dobre, Voinea (Juventus București), Anton, Grigore, Parghel (juniori), Roman, Săndulescu, Popa (FCM Târgoviște). Urmează să se rezolve cazul lui Ciprian Dinu (FC Botoșani). În caz contrar se va apela la serviciile lui Octavian Ionescu (SCM Argeș Pitești). S-a renunțat la aducerea lui Dragoș Gheorghe (Conpet Ploiești). În viziorul antrenorilor Nicu Croitoru, Sică Bârdeș și Cosmin Lunescu sunt și juniorii: Ghinea, Stoica, Neacșu, Nisipeanu, Bicher, Aioanei.

Echipa din vechea Cetate de Scaun s-a calificat în turul 4 al Cupei României, după ce a trecut cu 1-0, de Urban Titu și cu 6-4 de AS Valea Ursului. Ambele meciuri s-au disputat în deplasare.

La capitolul meciuri amicale, Chindia a câștigat patru: 3-1 și 2-1, cu Flacăra Moreni, 3-1, cu FC Aninoasa, 2-1, cu SCM Argeș Pitești, a remizat o data, 2-2, cu SCM Argeș Pitești și a pierdut o partidă cu 1-2, cu Metaloglobus București.

Chiar dacă rezultatele sunt mulțumitoare, probleme apar în calitatea jocului. Carențe sunt și la prestațiile portarilor.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*