Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgoviște s-a gospodărit din propria ogradă

FOTBAL: Chindia Târgoviște s-a gospodărit din propria ogradă 

conferinta_chindia

Asociații de la Chindia eu decis ca jucătorii care alcătuiesc echipa dar și persoanele din staff-ul tehnic și cel administrativ să fie autohtoni. Imediat ce au fost numiți, Nicu Croitotu (antrenor principal), Sică Bârdeș (antrenor secund) și Marcel Ghergu (președinte) s-au apucat de treabă. Nu s-au uitat peste uluca vecinului. S-au gospodărit din propria ogradă, unde au găsit produse mai bune decât cele luate de aiurea pe bani mulți.

Au fost promovați la echipa mare juniori: Ghinea, Stoica, Neacșu, Roșciugă, Postelnicu, Aioanei. În vizor a intrat și Parghel (1995), dar este la mare. La capitolul jucători sub 21 de ani îi găsim pe: Ispas, Grigore, Roman, Lungu. În această categorie se află și Blas (1994, venit în probe de la Bradu Moroieni), staff-ul tehnic urmând să decidă dacă rămâne la echipă. Ca noutăți figurează: Voinea (Juventus București) și B.Dinu (Conpet Ploiești), dar lista e deschisă.

Sâmbătă, 19 iulie, pe stadionul Eugen Popescu, Chidia va susține un joc la două porți. De luni, 21 iulie, „Lăncierii” târgovișteni vor intra în cantonament centralizat la campusul universitar unde vor sta până pe 26 iulie. În această perioadă, echipa din vechea Cetate de Scaun va susține și primele meciuri amicale.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*