Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte se reuneşte pe 11 ianuarie

FOTBAL: Chindia Târgovişte se reuneşte pe 11 ianuarie 

chindia

Chindia Târgovişte, una dintre surprizele plăcute ale Ligii a 2-a, şi-a creionat în cea mai mare parte programul pentru această iarnă. Divizionara B dâmboviţeană se va reuni pe 11 ianuarie, la propria bază sportivă, iar apoi, pentru roş-albaştrii, va urma o perioadă de reacomodare la efort, cu numeroase antrenamente de natură fizică. La fel ca în vară, cantonamentul centralizat va fi efectuat tot la Târgovişte, o locaţie deja obişnuită pentru elevii lui Nicu Croitoru.

Pe durata stagiului de pregătire centralizată, componenţii de pe „Eugen Popescu” vor fi cazaţi la campusul Universităţii „Valahia”. Fotbaliştii Chindiei vor susţine primele meciuri amicale în februarie, iar primul meci ar putea susţinut, în deplasare, împotriva divizionarei C – SCM Argeşul Piteşti (6 februarie). De asemenea, oficialii de lângă Turnul Chindiei tratează ca trupa lui Croitoru să întâlnească pe Rapid Bucureşti (20 februarie), pe stadionul „Eugen Popescu”.

Un lucru important este faptul că în acest an Chindia a intrat fără datorii, fiind una dintre puţinele echipe din ţară care se află în această ipostază. Echipa târgovişteană ar putea renunţa la câţiva jucători care nu au convins în prima parte a sezonului.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*