Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgoviște speră să promoveze de pe locul secund

FOTBAL: Chindia Târgoviște speră să promoveze de pe locul secund 

Foto: 2.bp.blogspot.com

„Lăncierii” târgovișteni au ținut la blazon și au câștigat ultimul lor meci al sezonului, disputat în deplasare, cu Atletic Bradu. Elevii lui Silviu Dumitreacu au câștigat cu 2-1 (Honciu 35, Săndulescu 90+3/Murineanu 51).

Victoria echipei din Curtea Domnească e cu atât mai valoroasă, cu cât golul victoriei a fost marcat cu un om în minus (eliminat C. Dinu 55), chiar în ultimul minut al prelungirilor.

În această confruntare, antrenorul Chindiei – Silviu Dumitrescu a trimis în teren următoarea garnitură: Popescu-Pătru, Vătavu, Ispas, C. Dinu-Voicu(67-Săndusescu), Honciu (cpt), Anton, Ghiță-Cherchez (57-Dobre), Văduva.
Rezerve nutilizate: Omuț-Grigore, Roman, Dobrescu.

În tabăra cealaltă, Adrian „Rică” Neaga a răspuns cu Gudea-Diță (69-Păun), Pâslaru, Șerban, A.Tănase-Rădescu (91-C.Tănase), Ștefănescu, Jenaru (93-Soare), Murineanu-Păvăluță, Cârstea.

După meci, „Rică” Neaga și-a dat demisia, dar unele zvonuri spun că acesta va fi prezent pe banca tehnică a Atleticului în meciul din ultima etapă de la Câmpina, cu Fortuna Poiana.

Echipa târgovișteană este la egalitate cu Fortuna Câmpina (46p), dar prahovenii, datorită meciurilor directe, au șanse foarte mari să promoveze în liga a 2-a.

Totuși, oficialii Chindiei mai speră în promovare de pe locul secund. Este posibil ca formația de lângă Turnul Chindiei să fie a 28-a echipă de liga a 2-a. În sezonul 2014-2015, în liga secundă vor funcționa două serii de câte 14 echipe, iar Chindia are cea mai bună linie de clasament dintre toate echipele clasate pe locul 2, din liga a 3-a.

Alexandru Istrate

Răspuns la FOTBAL: Chindia Târgoviște speră să promoveze de pe locul secund

  1. Vio

    ar fi bine să promovăm, prea stăm în spate mai mereu.Forza Chindia!

     

Adaugă un Comentariu

*