Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 20, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte, start în pregătiri la propria baza sportivă

FOTBAL: Chindia Târgovişte, start în pregătiri la propria baza sportivă 

antrenamente chindia 3

Vacanţa a luat sfârşit pentru fotbaliştii Chindiei Târgovişte! Roş-albaştrii şi-au reluat astăzi pregătirea pentru noul sezon competiţional, la propria bază sportivă. La primul antrenament al verii, efectuat pe terenul 2 al stadionului „Eugen Popescu” au luat parte, sub comanda antrenorilor Nicu Croitoru (principal), Vasile Bârdeş (secund) şi Cosmin Lunescu (antrenor cu portarii), nu mai puţin de 28 de componenţi: Gârlea, Cristică, Bicher – Pătru, B. Dinu, Vătavu, B. Matei, Ispas, C. Dinu, Cernea, Grigore, Penescu, Parghel, Anton, Dobre, A. Ilie, Cherchez, Popa, Nisipeanu, Lupu, M. Dan, Moruz, Neacşu, Stoica, Ghenu, dar şi trei jucători veniţi în probe. Printre jucătorii care au lipsit motivat la prima şedinţă de pregătire s-au aflat mijlocaşul Voinea şi portarul Aioani.

antrenamente chindia 9

Marcel Ghergu: Nu vom avea probleme cu retrogradarea

În această săptămână, Pătru et comp. au parte doar de antrenamente de refacere, după care urmează 14 zile de pregătire centralizată, în cadrul unui cantonament efectuat la Târgovişte. Cel mai probabil, în această vară, lotul Chindiei va fi întârit cu 2-3 jucători tineri, iar obiectivul în noul sezon al Ligii a 2-a va fi evitarea retrogradării.

„Ne-am reunit cu gânduri bune şi sperăm să facem o figură cât mai frumoasă în eşalonul secund. Vom continua acest proiect fotbalistic cu acelaşi lot de jucători. Am încredere că nu vom avea probleme cu retrogradarea, chiar dacă nu vom face transferuri spectaculoase. În momentul de faţă nu dispunem de prea mulţi bani pentru a face achiziţii. Bugetul de care dispunem ne ajunge să plătim salariile la jucători şi să mai scăpăm de datorii. Cu siguranţă, lotul va fi completat în această vară cu doi-trei jucători tineri”, ne-a declarat Marcel Ghergu, preşedintele clubului.

antrenamente chindia 8

Înaintea primul antrenament din această vară, Nicu Croitoru a lăsat şi el de înţeles că gruparea târgovişteană îşi va îndeplini cu brio obiectivele stabilite.

„Sper să avem parte de un sezon cât mai reuşit la nivelul ligii secunde. Dispunem de un lot valoros de jucători, care va avea multe de spus în noua stagiune. Cu siguranţă, echipa va mai fi întărită cu doi-trei jucători tineri în perioada următoare. S-au purtat mai multe discuţii cu fotbalişti precum Honciu, L. Nicolae sau Covalschi, dar până acum nu s-a ajuns la nici o înţelegere cu vreunul dintre ei. Suntem încrezători că nu vom avea probleme cu retrogradarea la finalul sezonului”, a precizat şi antrenorul principal al Chindiei.

Ionuţ Parghel

antrenamente chindia 7 antrenamente chindia 6 antrenamente chindia 5 antrenamente chindia 4 antrenamente chindia 2 antrenamente chindia 1

Adaugă un Comentariu

*