Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, august 12, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte, umilită de UTA la final de tur

FOTBAL: Chindia Târgovişte, umilită de UTA la final de tur 

chindia

Umilința a reprezentat cuvântul de ordine pentru Chindia Târgoviște la finalul turului de campionat. Gruparea dâmbovițeană a arătat încă o dată cât de limitată a ajuns și a fost făcută KO de UTA Arad, chiar în propriul fief. Sub privirile a 1.000 de spectatori, echipa lui Nicu Croitoru a dezamăgit crunt și a cedat în fața arădenilor la scor de neprezentare, 0-3! Începutul promițător de joc al Chindiei a fost taxat de adversar după trecerea primului sfert de oră al întâlnirii.

Cum Martac (6), Cherchez (9) și Vătavu (16) nu au reușit să introducă mingea în poarta adversă, UTA a profitat din plin de acest lucru și a deschis scorul prin Curtuiuș (19). Puternicul atacant a modificat tabela printr-o lovitură de cap din zona careului mic, pe assist-ul lui Burlă, venit din corner. Chindia a încercat până la pauză să restabilească egalitatea prin Cherchez (26), Parghel (27) și Honciu (29), dar golul a picat din nou în poarta lui Meilă! În minutul 43, UTA și-a dublat avantajul, după ce Andor a marcat printr-o execuție simplă din centrul careului.

În primele secvențe ale mitanului secund, Chindia a mai primit o lovitură năucitoare din partea grupării din Arad. Adrian Petre a ridicat scorul la 3-0, după ce a transformat un penalty obținut tot de el la un contact în careu cu Vătavu, în urma unei erori inițiale a lui Ispas (51). Dâmbovițenii au alergat în ultima parte a întâlnirii după golul de onoare, dar acesta nu a venit niciodată, chiar dacă Honciu (60), Neguț (67) și Cherchez (75) au avut posibilitatea de-a o face.

Eșecul suferit cu UTA a fost pentru Chindia cel mai dureros în ultimii ani. Prin această înfrângere drastică, s-a lămurit încă o dată că gruparea târgovișteană a ajuns o umbră în actuala stagiune a Ligii a 2-a. Mai mult de atât, la final de tur, Chindia nu s-a încadrat în obiectivul vizat la startul sezonului (locurile 1-6), iar în fața primelor șase clasate nu a obținut nici o victorie. În condițiile existente rămâne de văzut cum vor gestiona oficialii de lângă Turn această situație, după ce la sfârșitul acestei săptămâni pe “Eugen Popescu” va poposi ASU Poli Timișoara, pentru prima rundă a returului.

Chindia Târgoviște – UTA Arad 0-3 (0-2)

Marcatori: Curtuiuș (19), Andor (43), A. Petre (51 – pen).

Chindia: Meilă – Pătru, Vătavu, Ispas (67 C. Dinu), Martac – Parghel (65 Nisipeanu), Honciu, L. Mihai, Stoica – Cherchez (84 Pencea), Neguț. Antrenor: Nicu Croitoru.

UTA: Miron – Polgar, Filaret (55 Manea), Gligor, Burlă – Strătilă (61 Copil), Chindriș), Tănase, Andor – A. Petre (78 Costin), Curtuiuș. Antrenor: Laurențiu Roșu.

Stadion “ Eugen Popescu”. Spectatori: 1.000.

Au arbitrat: Robert Avram (Pitești) – Iulian Brânză, Ciprian Iovu (ambii din Botoșani). Rezervă: Elena Demetrescu (Rm. Vâlcea). Observatori FRF: Aurel Ionescu (București) și Ionuț Borcan (Ploiești).

Cartonașe galbene: Ispas (44), Pătru (58)/ Burlă (15), Tănase (25), Strătilă (44), Polgar (47).

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*