Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgoviște are un adversar accesibil în Cupă

FOTBAL: Chindia Târgoviște are un adversar accesibil în Cupă 

Foto: www.chindiatargoviste.ro

„Lăncierii” târgovișteni au avut noroc la tragerea la sorți la meciurile din turul patru ale Cupei României. Fără șansă în fotbal nu faci nimic. Chinida Târgoviște se va confrunta în competiția K.O. cu AS Milcov (liga a 4-a Olt). Meciul este programat marți, 26 august, ora 17:30, pe stadionul IPA Metalurgistul, din Slatina.

Această modestă echipă a terminat sezonul trecut pe locul 2, după Inter Markus Slatina. În finala județeană a Cupei, AS Milcov a învins cu 4-1 pe Recolta Stoicănești. Apoi, în faza națională a trecut pe rând de FC Balș (3-0, neprezentare), 8-1, cu CS Vișina Nouă și CS Podari (7-5, după executarea loviturilor de departajare).

„Lăncierii” târgovișteni nu au voie să dea vreun rateu cu această echipă. Chindia n-are voie să nu se califice în etapa următoare a competiției. Este un test util înaintea campionatului, ediția 2014-2015.
În faza a 5-a vor participa 15 echipe calificate din faza a 4-a și 13 formații din liga a 3-a.

În ultimul amical al verii, Chindia a pierdut cu 1-0 (Stadionul Eugen Popescu), cu Juventus București (antrenor Eugen Trică). La această partidă, antrenorul Nicu Croitoru a trimis în teren următoarea garnitură: Cristică-Pătru, Vătavu, Ispas, Cernea-Voinea, Anton, Grigore-Cherchez, Popa.Au mai intrat: Chiș-Cornel Dinu, Ciprian Dinu, Parghel, Săndulescu, Roman. Fundașul Octavian Ionescu nu s-a mai prezentat la echipă și cochetează cu Rapid București.

Conducerea echipei târgoviștene n-a mai permis jucătorilor Cernea și Săndulescu să evolueze și la echipa de futsal, Sportis Târgoviște. La această echipă mai sunt legitimați Daia și Anton.

Alexandru Istrate

2 Răspunsuri la FOTBAL: Chindia Târgoviște are un adversar accesibil în Cupă

  1. xfactor

    Nu avem dubii, CHINDIA va trece in faza urmatoare a cupei romaniei. Poate la un moment va intalni o echipa de valoarea ei , sa vedem un fotbal de calitate si pe terenuri de calitate. CHINDIA merita mai mult. HAI CHINDIA !!!!! BAFTA MULTA IN CUPA SI CAMPIONAT!!!!

     
  2. Iulian

    corect, Chindia merita mai mult, dar daca autoritatile trag pentru pt ei? ei schimba tot in targoviste, destabilizeaza tot!

     

Adaugă un Comentariu

*