Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte, victorie la pas cu Olimpia Satu Mare

FOTBAL: Chindia Târgovişte, victorie la pas cu Olimpia Satu Mare 

chindia targoviste 4

Chindia se prezintă din ce în ce mai bine în Liga a 2-a. Astăzi, divizionara B târgovişteană a oferit o adevărată lecţie de fotbal pe teren propriu şi a învins pe Olimpia Satu Mare, cu scorul de 2-0, într-un joc ce a contat pentru runda a treia a campionatului. Cum atacul roş-albastru a funcţionat de minune, trupa lui Nicu Croitoru şi-a asigurat toată zestrea de puncte încă din prima repriză!

Împotriva fostului lider din B2, Chindia a lovit mai întâi prin Popa (23), care a fructificat perfect assist-ul lui Cherchez, iar apoi a majorat scorul prin golgeterul Cherchez, şapte minute mai târziu, când a punctat la colţul lung din apropirea careului mic. Pe un fond bun de joc, târgoviştenii ar mai fi putut modifica tabela, dar încercările lui Cherchez, Popa, Voinea şi Anton, fie au fost parate de Baican , fie au ocolit spaţiul porţii acestuia.

chindia targoviste 8

De partea cealaltă, sătmărenii au arătat o mică forţă ofensivă pe final de partidă, când Tătăru l-a întins de câteva ori serios pe Meilă şi în prima repriză, când acelaşi jucător a marcat, dar golul i-a fost anulat, corect, pe motiv de ofside (36).

La capătul frumoasei victorii cu Olimpia, Chindia a atins a doua victorie consecutivă în campionat şi prima în faţa propriilor fani. De asemenea, prin succesul obţinut în faţa echipei antrenate de Tiberiu Csik, echipa dâmboviţeană a urcat în primele patru locuri ale clasamentului şi şi-a asigurat un moral de fier pentru deplasarea de la Râmnicu Vâlcea, din runda următoare a campionatului.

chindia targoviste 7

Chindia Târgovişte – Olimpia Satu Mare 2-0 (2-0)

Marcatori: Popa (23), Cherchez (30).

Chindia: Meilă – Martac, Ispas, B. Matei, C. Dinu – Cruceru, Voinea, Anton, Stoia (77 Neniţă) – Cherchez (81 Ene), Popa (80 B. Vasile). Antrenor: Nicu Croitoru

Olimpia: Baican – Selagea, Bura, Heil, Iuhas – Takacs (69 Cadar), Villand (58 Boştină), Munteanu, Chivari (46 Lukacs), Faur – Tătăru. Antrenor: Tiberiu Csik

Stadion: „Eugen Popescu”. Spectatori: 1 700.

Au arbitrat: Cătălin Pană (Bucureşti) – Florin Cosma (Piatra Neamţ) şi Andrei Roman (Târgu Neamţ). Observatori FRF: Ionuţ Borcan (Ploieşti), Constantin Constantinescu (Slatina).

Cartonaşe galbene: Popa (64)/ Villand (32), Selagea (38), Faur (85).

Ionuţ Parghel

chindia targoviste 6 chindia targoviste 5 chindia targoviste 3 chindia targoviste 2 chindia targoviste 1

Adaugă un Comentariu

*