Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, decembrie 2, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte, victorie şi în al treilea amical!

FOTBAL: Chindia Târgovişte, victorie şi în al treilea amical! 

chindia targoviste

Moralul Chindiei este unul de fier înaintea meciului cu Metalul Reşiţa de la jumătatea săptămânii viitoare. Divizionara B dâmboviţeană nu va evolua în acest week-end în campionat, dar a susţinut, în schimb, nu mai puţin de trei jocuri amicale în ultimele patru zile, la capătul cărora a ieşit de fiecare dată învingătoare.

După succesele cu FC Aninoasa (1-0) şi FC Voluntari (1-0), echipa lui Croitoru a dat, astăzi, de pământ cu Academica Clinceni. La capătul celor 90 de minute, târgoviştenii şi-au adjudecat victoria cu scorul de 3-2, în urma reuşitelor semnate de L. Mihai (12), Cherchez (51) şi Popa (67). Împotriva ilfovenilor, recitalul dâmboviţean a apărut în actul secund, când staff-ul tehnic a apelat la „artileria” grea.

În disputa cu Academica, Croitoru a trimis în teren un „11” alcătuit din Gârlea – C. Dinu, B. Dinu, Ispas, Martac – B. Vasile, L. Mihai, Parghel, Neniţă – Grigore, Neguţ, iar în repriza a doua au mai intrat Meilă, Aioani – Ioniţă, Pătru, Vătavu, Stoica, Nisipeanu, Popa şi Cherchez. Din cauza accidentărilor, în acest meci, nu au putut fi folosiţi B. Matei şi Voinea.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*