Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, un punct câștigat și alte două pierdute!

FOTBAL: Chindia, un punct câștigat și alte două pierdute! 

chindia

Chindia Târgoviște a bifat doar o remiză în penultima etapă a turului de campionat. Chiar dacă a pornit din postura de favorită a meciului cu Unirea Tărlungeni, trupa lui Nicu Croitoru a obținut numai un punct la Ștefănești, după ce tabela a indicat 1-1, la final. Dâmbovițenii au fost lipsiți de șansă împotriva ocupantei locului 16, dar în același timp aceștia au ajuns la al cincilea joc consecutiv fără victorie pe teren străin.

Împotriva Unirii, Chindia a deschis scorul prin Neguț (27), atacant ce a trimis pe lângă Popescu, assist-ul venit de la Cherchez. În actul secund, rolurile s-au inversat, iar echipa care a înscris a fost Tărlungeni. Cu 17 minute înainte de ultimul fluier, G. Mihai a restabilit egalitatea, după ce a speculat o eroare marca B. Dinu. Chindia a avut șansa ei la victorie în acest joc, dar Cherchez și Honciu au irosit ocazii importante în primul mitan, așa cum au făcut-o în al doilea L. Mihai și, din nou, Cherchez și Honciu. Mai mult de atât, pe final de joc, Cherchez și Pătru au trimis mingea în transversală.

Rezultatul de egalitate înregistrat la Ștefănești a coborât Chindia pe 7 în clasament, dar în același timp să termine ultima deplasare a turului într-o notă negativă. Duminică (ora 11:00), pe teren propriu, Chindia va înfrunta UTA Arad, într-un joc ce se anunță a fi unul infernal.

Unirea Tărlungeni – Chindia Târgoviște 1-1 (0-1)

Marcatori: G. Mihai (73)/ Neguț (27).

Unirea: Popescu – Ciortan, Nicu, Burnea, Sin – Mbabi – Potecea, Pătrașcu (90+1 Alecsandru), V. Mihai, G. Mihai – Voinea. Antrenor: Adrian Matei.

Chindia: Meilă – Pătru, B. Dinu (80 Ispas), Vătavu, Martac – Parghel, Honciu, L. Mihai, Stoica – Cherchez, Neguț. Antrenor: Nicu Croitoru.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*