Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia va fi lipsită de transferuri spectaculoase în această iarnă

FOTBAL: Chindia va fi lipsită de transferuri spectaculoase în această iarnă 

Chindia

Campania de achiziţii a Chindiei Târgovişte din această iarnă nu va fi una stufoasă. Conducătorii divizionarei B dâmboviţene sunt decişi să efectueze puţine transferuri în pauza competiţională după ce echipa s-a comportat foarte bine în 2015. Aceştia consideră că lotul de fotbalişti care se regăseşte pe „Eugen Popescu” are potenţialul necesar de a se lupta pentru locurile fruntaşe din B2 şi în partea secundă a sezonului.

„În principiu, nu vom face prea multe transferuri. Performanţele înregistrate în acest an ne obligă să continuăm cu acelaşi lot de jucători şi în a doua parte a stagiunii”, ne-a declarat Marcel Ghergu – preşedintele clubului târgoviştean.

Honciu, una dintre ţinte

Una dintre ţintele Chindiei în această iarnă este Georgian Honciu, fotbalist ce a evoluat ultima dată la CS Mioveni. Cum jucătorul este curtat şi de alte cluburi, oficialii de lângă Turn speră să-l convingă pe mijlocaş să revină la echipa fanion a judeţului.

„Honciu este dorit la Chindia, dar până acum el nu ne-a oferit niciun răspuns clar în această privinţă. Depinde doar de el dacă îşi doreşte cu adevărat să joace la Târgovişte”, ne-a precizat Marcel Ghergu.

Gruparea dâmboviţeană a încheiat anul pe locul 4 în seria B2, cu 32 de puncte, la trei lungimi distanţă de liderul, FCM Baia Mare, echipă pe care o va întâlni în primul meci din 2016.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*