Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, victorie cu CS Mioveni în al doilea amical al iernii

FOTBAL: Chindia, victorie cu CS Mioveni în al doilea amical al iernii 

Sursa foto: csmioveni.ro

Chindia Târgoviște a bifat un nou rezultat pozitiv în meciurile amicale. În al doilea test de verificare al iernii, formația lui Nicu Croitoru a trecut de CS Mioveni, cu scorul de 2-1, la capătul “dublei” semnate de Honciu, în actul secund al întâlnirii. Roș-albaștrii au revenit pe tabelă după ce la pauză argeșenii au condus cu 1-0, în urma golului realizat de Nilă, în minutul 25.

În partida cu Mioveni, Chindia a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Căbuz – Saftescu, Vătavu, Dumitrașcu, Martac – Bloțu, Honciu, Pencea, Stoica – Cherchez, Neguț, iar pe parcursul jocului au mai intrat Meilă – Pătru, Ispas, C. Dinu, Ioniț, Parghel, L. Mihai, Șerban și Nisipeanu. Pentru înfruntarea cu argeșenii Croitoru nu l-a putut folosi pe Grigore, jucător ce efectuează un program separat, aflându-se într-o perioadă de recuperare, după accidentarea suferită în prima parte a campionatului.

Următorul amical pentru Chindia va fi sâmbătă, în compania lui CS Balotești, meci ce va avea loc, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. În primul joc de pregătire, târgoviștenii au trecut de Flacăra Moreni cu 2-0.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*