Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia vizează un debut pozitiv în play-off

FOTBAL: Chindia vizează un debut pozitiv în play-off 

conferinta chindia targoviste

Debutul Chindiei Târgovişte în play-off-ul campionatului se anunţă unul destul de greu. Echipa lui Nicu Croitoru va întâlni pe „Eugen Popescu”, mâine, de la ora 11:00, pe FCM Baia Mare, formaţie care a arătat evoluţii spectaculoase în sezonul regulat. Roş-albaştrii trebuie să evite orice pas greşit împotriva băimărenilor pentru a intra în graficul promovării de la finalul stagiunii.

Conducerea tehnică a Chindiei îşi doreşte ca Pătru et comp. să aibă parte de cele mai bune prestaţii şi în ultimele zece meciuri din campionat.

„Sperăm ca debutul nostru în play-off să fie pozitiv. Este important să obţinem cele trei puncte. Ne dorim să avem un parcurs bun şi în play-off, după cel arătat în prima fază a întrecerii”, a declarat antrenorul Nicu Croitoru, într-o conferinţă de presă, unde au mai fost prezenţii juniorii Crinel Stoica şi Adrian Neniţă.

În cadrul sezonul regulat, Chindia a obţinut patru puncte în faţa maramureşenilor, după o victorie (1-0), obţinută pe teren propriu şi o remiză (2-2), bifată în nordul ţării.

Singurul jucător care nu va face parte din lotul Chindiei pentru acest joc este Bogdan Matei, accidentat la unul dintre antrenamentele din această săptămână. Cum meciul este unul important, în tribunele stadionului târgoviştean sunt aşteptaţi să ajungă din nou câteva mii de suporteri, aşa cum s-a văzut şi cu o săptămână în urmă, la disputa cu Gaz Metan Mediaş.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*