Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia vrea toate punctele cu Dacia Unirea Brăila

FOTBAL: Chindia vrea toate punctele cu Dacia Unirea Brăila 

chindia

Chindia Târgoviște este decisă să facă uitat eșecul cu Foresta Suceava din urmă cu o săptămână. Echipa dâmbovițeană va întâlni Dacia Unirea Brăila, mâine, de la ora 12:00, într-un meci în care roș-albaștrii țintesc toate cele trei puncte. Chiar dacă adversarul se afișează ca fiind unul incomod, elevii lui Nicu Croitoru exclud orice pas greșit pentru a rămâne în fruntea ligii secunde și după etapa a șaptea.

Târgoviștenii iau în calcul acumularea tuturor punctelor pentru a se continua seria victoriilor pe teren propriu, după cele cu CSM Râmnicu Vâlcea (3-0) și CS Balotești (1-0). Un nou succes pe “Eugen Popescu” ar duce Chindia să atingă a șasea victorie stagională şi, în același timp, să atragă și mai mulți fani lângă echipă.

Împotriva Daciei, conducerea tehnică de lângă Turn așteaptă ca atacanții să-și facă din nou datoria, așa cum s-a văzut în primele cinci etape, când Cherchez și Neguț au marcat împreună 10 goluri.

De partea cealaltă, Brăila vine la Târgoviște după o victorie clară, runda precedentă, 4-1 cu Berceni, și o remiză, 1-1 cu Balotești, în urmă cu două etape. Cum jocul se anunță unul de totul sau nimic, în tribunele bătrânului “Eugen Popescu” sunt așteptați să ajungă cel puțin 4.000 de spectatori.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*